Göksel Gümüşdağ'dan Vedat Muriqi sözleri: 'Aldatan sahadaydı'

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe'ye 2-0 kaybettikleri maçın ardından TFF hakkında sert açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Fenerbahçe maçının ardından bilinçli kart görmesi gerekçesiyle PFDK'ya sevk edilen ve sonrasında ceza almayan Vedat Muriqi hakkında oldukça sert açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe maçını hakem yüzünden kaybetmediklerini ve maçta skora etki eden bir hakem hatası olmadığını söyleyen Gümüşdağ, talimatnamedeki değişiklik için TFF'ye 8 Ocak'ta attığı mailin dahi açılmadığını ve bu kuralın değişmesi gerektiğini söyledi.

"KUPADA GÖREN KUPADA, LİGDE GÖREN LİGDE CEZASINI ÇEKSİN"

Başakşehir Futbol kulübünün teklifi şuydu, her kategori kendi alanında değerlendirilsin. Kupada gören kupa cezasını çeksin, ligde gören ligde cezasını çeksin. Trabzonspor, Galatasaray gerek biz oyuncularımızın çoğunu ceza nedeniyle ligde oynatamadık. 8 Ocak'ta TFF'ye gitmesine rağmen email açılmamış."

"ALDATAN OYUNCU SAHADAYDI, ALDATMAYAN OYUNCU SAHADA DEĞİLDİ"

"Bugün aldatan oyuncu sahadaydı, aldatmayan oyuncu sahada değildi. Siz aldatanı meşru kılmış oluyorsunuz. Vedat Muriqi aldatan bir oyuncu oldu. TFF'nin asli görevi etik değerli korumaktır."

"VEDAT MURİQİ OLMASAYDI DA BİZİ YENERLERDİ"

Vedat Muriqi de olmasaydı bizi yenerlerdi. Onlar daha isteyen takımdı. Ben bunu belirtmek isterim. Bu oyunu hakeme bağlamak doğru olmaz. Mehmet Topal'ın ayağı çatladı faul dahi vermedi ama direkt neticeye tesir eden hakem hatası olmadı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri