Emre Belözoğlu'nu Abdullah Avcı zor sakinleştirdi! (Kasımpaşa - Başakşehir maçı golleri)

Kasımpaşa - Medipol Başakşehir maçının son dakikasında Diagne'nin attığı golden sonra Emre Belözoğlu maçın hakemi Halis Özkahya'ya yoğun itirazlarda bulundu. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 2. haftasının açılış maçında Kasımpaşa, 90+1'de Diagne'nin attığı golle Başakşehir'i 2-1 mağlup etti. Kasımpaşa'nın golünde Başakşehir futbolcularının kaleci Mert'e faul yapıldığı yönündeki itirazlarının ardından VAR sistemi devreye girdi.


Kasımpaşa - Başakşehir maçı özeti ve golleri


Kasımpaşa - Başakşehir maçında 90+1'de Diagne'nin attığı golde kaleci Mert Günok'a faul yapıldığı yönündeki itirazların ardından VAR sistemi devreye girdi. Halis Özkahya VAR odasından aldığı uyarı doğrultusunda monitörün başına geçti ve pozisyonu tekrar izledi. Halis Özkahya, pozisyonu tekrar izledikten sonra gol kararını geçerli saydı.

EMRE BELÖZOĞLU ÇOK SİNİRLENDİ

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Emre Belözoğlu, hakem Halis Özkahya'nın yanına giderek itirazlarda bulundu. Oldukça sinirlenen tecrübeli futbolcuyu teknik direktör Abdullah Avcı sakinleştirdi. Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da sonrasında Halis Özkahya ile konuşarak pozisyonu anlattı. Emre Belözoğlu itirazlarından dolayı sarı kart gördü.

Son dakika Başakşehir Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri