Başakşehir'de Abdullah Avcı'dan açıklama: 'Adebayor ve Clichy'nin sakatlıkları...'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ludogorets maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena - Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi'nde gruptaki kader maçında deplasmanda Ludogorets ile karşılaşacak. Teknik Direktör Abdullah Avcı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Başarılı teknik adam Adebayor ve Clichy'nin forma giyemeyeceklerini açıkladı.


Başakşehir'in Ludogorets maç kadrosu nasıl olacak?


Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Ludogorets maçı öncesi basın toplantısında kadro ve takımın durumu hakkında bilgiler verdi.

"3 PLANI VE STRATEJİSİ VAR RAKİBİN"

3 tane plan ve stratejisi olan takıma karşı biz de bu yönde hazırlanmaya çalışıyoruz. Ludogorets takımı deneyimli. Şu anda ligde lider olarak gidiyorlar. Grupta da keza başarılılar. Biz bu sene ilk defa grup oynuyoruz. Özellikle son 2 haftaya girerken bu yarışın içinde sonuna kadar olmak istiyoruz. Kazanmak ve bunu bir sonraki Braga maçına taşımak için sonuna kadar oyunun içinde olmak istiyoruz. Buradan galibiyetle döndüğümüz takdirde şansımızı sonuna kadar sürdürmek istiyoruz. Hem kulüp olarak deneyim, hem de ülke puanına katkı sağlamak için elimizden geleni yapıp, sonuna kadar içinde olmak istiyoruz.

"SAKAT FUTBOLCULARIMIZ VAR"

Sakatlarımız var. Gelemeyenler var. Belki hafta sonuna bile yetişmeyecek olanlar var. Ancak sistem ve düzen takımı olduğumuz için giren, çıkan parçalar birbirini tamamladığı takdirde oyunun içinden hep doğru şekilde çıktık. Umarım yarın da bu şekilde çıkarız. Adebayor, Clichy, Mahmut, Emre ve Tunay'ın sakatlıkları vardı. Onlar devam ediyor. Mehmet Batdal'ın 2 hafta sonra başlayacak. Egemen ve Chedjou uzun zamandır sakat. Clichy dün akşam itibariyle yapılan MR sonucunda tedaviye alındı. Adebayor'un gribal durumu var.

Son dakika Başakşehir Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri