Başakşehir Haberleri - Başakşehir, Beşiktaş maçlarında goller son dakikalarda (15 Mart Başakşehir Haberleri)

Medipol Başakşehir Haberleri okumak ve son dakika Medipol Başakşehir haberlerini takip etmek için haberimizi okuyabilirsiniz. Medipol Başakşehir puan durumu, maçları, fikstürü ve birçok bilgi FutbolArena'da.

Başakşehir Haberleri için en güncel ve doğru gelişmeleri FutbolArena'dan takip edebilirsiniz. Başakşehir puan durumu, Trabzonspor maçları ve Başakşehir maçkolik ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor.


Başakşehir Haberleri (Başakşehir maçları, puan durumu 15 Mart 2018 Perşembe)


Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'de zirve yürüyüşünü sürdürüyor. Aytemiz Alanyaspor karşısında ağır bir yara alan Başakşehir, lider Galatasaray'ın arkasında ligde 50 puan ile üüncü sırada yer alıyor. Başakşehir bu sezon ligde 25. hafta itibari ile 15 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti.

BAŞAKŞEHİR'İN SON 5 MAÇI

BAŞAKŞEHİR 0-2 FENERBAÇE
TRABZONSPOR 0-1 BAŞAKŞEHİR
BAŞAKŞEHİR 1-1 GENÇLERBİRLİĞİ
BAŞAKŞEHİR 2-0 GÖZTEPE
ALANYASPOR 4-1 BAŞAKŞEHİR

BAŞAKŞEHİR-BEŞİKTAŞ MAÇLARINDA GOLLER SON DAKİKALARDA

Medipol Başakşehir ile Beşiktaş arasında oynanan maçlarda atılan son 6 golün dakikalara dağılımı dikkat çekti.

Opta'nın verilerine göre, iki takım arasında oynanan maçlarda atılan son altı golün üçü maçların 87. dakikaları ve sonrasında gelirken, diğer üçü ise ilk 18 dakikalar içinde geldi. Ligin ilk yarısında oynanan ve 1-1 biten Beşiktaş - Medipol Başakşehir maçında goller son dakikalara sığmıştı.Karşılaşmanın 89. dakikasında rakip fileleri havalandıran Kerim Frei takımını 1-0 öne geçirmişti. Ancak bu golden 1 dakika sonra Quaresma'nın asistinde Kerim Frei topu ağlarla buluşturmuştu.



ARDA TURAN'DAN KAN BAĞIŞI

Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan, "Afrin Kahramanları olan Mehmetçiklerimize Kan Bağışı" kampanyasına katılarak kan verdi.

Altınbaş Üniversitesinde gerçekleştirilen Türk Kızılay'ı ve öğrencilerin ortaklaşa gerçekleştirdiği kampanyaya Arda Turan'ın yanı sıra Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Emir Sarıgül, Altınbaş Üniversitesi Rektörü Çağrı Erhan ve Altınbaş Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Altınbaş katıldı.

Kan bağışından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Arda, kampanyanın önemine değinerek şöyle konuştu:

"Elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalıştık, destek vermeye geldik. Türk Silahlı Kuvvetleri şanlı bir mücadele veriyor. Biz de onlara dualarımızla, elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. İnşallah en kısa zamanda başarılı şekilde operasyonu bitirip yurdumuza dönerler."


Başakşehir'in fikstür, Başakşehir maçları 2018


Başakşehir-Beşiktaş
Akhisarspor-Beşiktaş
Başakşehir-Yeni Malatyaspor
Galatasaray-Başakşehir
Başakşehir-Kayserispor
Osmanlıspor-Kayserispor
Başakşehir-Sivasspor
Antalyaspor-Başakşehir
Başakşehir-Kasımpaşa

Son dakika Başakşehir Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri