Başakşehir Arda Turan'ın transferi için İspanya'da! Sıcak gelişme...

Arda Turan adım adım Medipol Başakşehir'e! Yıldız futbolcu ile anlaşma sağlanmasının ardından Göksel Gümüşdağ ve Başakşehir yetkilileri, Barcelona ile son detayları görüşmek üzere İspanya'ya gitti. 

FutbolArena - Arda Turan Başakşehir'e transfer oldu mu? Türkiye'de transfer döneminin en fazla konuşulan isimlerinden biri olan Arda Turan, aynı zamanda İspanyol ve Ada basınına birçok kez transferiyle ilgili konu oldu. Beşiktaş, Everton, Milan, Arsenal, Monaco ve son olarak Chicago Fire takımlarının ismi geçerken Arda Turan'ın yeni takımı Başakşehir mi oluyor? Arda Turan'ın Başakşehir'e transferiyle ilgili son dakika gelişmeleri.

Arda Turan Başakşehir'e mi transfer oluyor?


Barcelona'da bu sezon fazla forma şansı bulamadığı için Ocak ayında ayrılma kararı alan Arda Turan geçtiğimiz hafta Başakşehir yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmenin ardından Başakşehir'den 1 hafta süre isteyen yıldız futbolcu kararını verdi. Yapılan görüşmeler neticesinde Arda Turan ve Başakşehir arasında anlaşma sağlanırken, Gökse Gümüşdağ ile Başakşehir yetkilileri transferi bitirmek üzere Barcelona'ya hareket ettiler.

GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ VE YETKİLİLER BARCELONA'DA!

Medipol Başakşehir ile Arda Turan arasında yapılan görüşmenin ardından anlaşma sağlanırken, Başkan Göksel Gümüşdağ ve yetkililer, transferi tamamlamak üzere Barcelona ile görüşmek için İspanya'ya hareket ettiler. aşakşehir yetkilileri, Arda transferi için Barcelona yöneticileriyle görüşecek. Göksel Gümüşdağ ayrıca Arda Turan ile görüşecek.

ANLAŞMA 1.5 YILLIK

Medipol Başakşehir kulübü Arda Turan'ın 1.5 yıllığına kiralanması için Barcelona ile son görüşmeleri yaptıktan sonra Arda Turan'la birlikte Türkiye'ye dönecekler.

Başakşehir Arda Turan ile ne zaman sözleşme imzalayacak?


Sezonun ikinci yarısı öncesinde Antalya'da kamp yapan Medipol Başakşehir'de, Arda Turan transferi için Barcelona ile anlaşma sağlanmasının ardından Antalya'da Arda Turan için imza töreni düzenlenecek.


Abdullah Avcı'dan Arda Turan açıklaması


Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Arda Turan'ın transferi için yaptığı açıklamada, "Arda ile bu konuyu konuştum. Başkanı da beni de Emre'yi de arayabilen biri. Yılbaşından önce konuştuk, Arda'ya 'Bu kapı sana her zaman açık' dedim. Bunun kararını o verecek. Biz her zaman yanında olduğumuzu belli etmek için bunu söyledik. Benim ailenin büyük oğlu gibidir. Sonucu zaman gösterecek. Türk futboluna önemli katkılar sağlamış ve sağlayacak, bıraktığında da sağlamaya devam edecek bir oyuncudan bahsediyoruz. Arda'yı ister misin? Evet ben de isterim. Herkes ister ama bu işin mali yönü ve Barcelona tarafı var. Yanlış bilmiyorsam 2,5 yıl daha kontratı var. Başakşehir'in olduğu kadar Arda Turan'ın maliyetleri de benim ve kulübümüz için önemlidir." ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika Başakşehir Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri