Başakşehir 1-1 Konyaspor maç özeti ve golleri (İZLE)

Başakşehir ile Konyaspor, Süper Lig'de karşılaştı. Başakşehir 1-1 Konyaspor maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

FutbolArena - Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 28. haftasında ağırladığı Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Başakşehir, 26 puanla 16. sırada kaldı. Konyaspor ise 32 puanla 12. sırada yer aldı. Başakşehir, Aykut Kocaman ile 6 lig maçından 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet çıkardı. Başakşehir 1-1 Konyaspor maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

AYKUT KOCAMAN'DAN MAÇ SONU HAKEM TEPKİSİ

Genel olarak hakemlar artık vermeliydi ve neden yanlış vermesine niye çağrıldı değil. Hakemler artık VAR uygulamasında biraz daha VAR'dakiler hakemin insiyatifinin artmasını istiyor. Galatasaray maçında yaşadık. Oyuncuya temas yok. Hakem çağrılmadı bak diye. Göztepe maçında Jahovic'e hamle yok. Saçına değdi mi değmedi mi belli değil. VAR çağırmadı. Bugün Konyaspor maçında VAR çağırınca neden diye sorguluyor insan. Dediğim gibi bu konuda standartsızlık var ve mağdur olduğumuz söylenebilir.

Başakşehir - Konyaspor, beIN SPORTS özet


28. dakikada İttifak Holding Konyaspor'un gelişen atağında Daci'nin pasıyla topla buluşan Sekidika, ceza sahasına girmeden sağ çaprazdan sert vurdu, meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

41. dakikada İttifak Holding Konyaspor gole yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta Daci, penaltı noktasına yerden sert bir top gönderdi. Meşin yuvarlağı kontrol eden Diomande'nin sert şutunda, savunmaya çarpan top az farkla yandan auta çıktı.

49. dakikada Medipol Başakşehir sol kanattan korner kazandı. Paslaşılarak kullanılan kornerde Berkay ceza sahasına ortasını yaptı. Altı pas önünde Epureanu'nun yaptığı kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üst ağlarda kaldı.

56. dakikada ev sahibi takım gole çok yaklaştı. Deniz'in sağ kanattan yaptığı ortada Crivelli, altı pas içinde kafayı vurdu, kaleci Eray ayaklarıyla yaptığı kurtarışla gole engel oldu.

71. dakikada turuncu-lacivertli ekibin sağ kanattan kullandığı kornerde Deniz Türüç'ün ön direğe gönderdiği topa Ponck kafayı vurdu, meşin yuvarlak az farkla auta gitti.

79. dakikada Sokol Cikalleshi'nin attığı golle Konyaspor deplasmanda öne geçti. 0-1

85. dakikada Demba Ba, oyuna girdikten 12 dakika sonra Başakşehir'e beraberliği getiren golü attı. 1-1

Başakşehir ilk 11'i: Volkan, Ömer Ali, Ponck, Epureanu, Hasan Ali, Mahmut, Mehmet Topal, Aleksic, Berkay, Deniz, Crivelli.

Konyaspor ilk 11'i: Eray, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Jevtovic, Diomande, Amir, Sekidika, Cikalleshi, Dac

ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri