Arda Turan, Süper Lig'in en iyisi oldu

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında evinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Bu mücadele öncesinde Arda Turan elde ettiği istatistikle ligin zirvesinde yer alıyor.

FutbolArena - Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasının kapanış mücadelesinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Devre arasında Barcelona'dan takıma dahil olan Arda Turan ise top kampa alanında son derece etkili bir performans sergiliyor.

Süper Lig'in bir maçta en çok top kapan oyuncusu


Gençlerbirliği'ni yenerek liderlik koltuğunu Galatasaray'dan almak için mücadele edecek olan Medipol Başakşehir'in en önemli kozlarından biri Arda Turan olacak. Milli futbolcu geçen hafta oynadığı futbolla ligin zirvesine adını yazdırmayı başardı.

Opta'nın rakamlarına göre, geçtiğimiz hafta Trabzonspor karşısında 7 top kapmayla oynayan Arda Turan, bu sezon bir maçta en yüksek sayıya ulaşan oyuncu oldu.

Trabzonspor - Medipol Başakşehir maçında Arda Turan nasıl oynadı?


Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe maçında bu sezon Başakşehir formasıyla ilk kez 11'de sahaya çıkan Arda Turan, Abdullah Avcı tarafından Trabzonspor deplasmanında da ilk 11'de sahaya çıktı.

Opta verilerine göre, ilk 45 dakikada son derece gayretli bir futbol ortaya koyan Arda Turan, sahanın en fazla ikili mücadele kazanan ve top çalan futbolcusu oldu. Girdiği 11 ikili mücadelenin 6'sını kazanan Arda Turan, 4 kez de top kazandı.

Süper Lig ile ilgili tüm gelişmeleri Süper Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri