Arda Turan neden Başakşehir kampında yok? Resmi açıklama

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Arda Turan'ın neden kamp kadrosunda yer almadığı konusuyla ilgili açıklamada bulundu. 

FutbolArena - Medipol Başakşehir'de sezonun ikinci yarısının kamp kadrosuna alınmayan Arda Turan'ın geleceğiyle ilgili teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.


Transfer Haberleri: Arda Turan Galatasaray'a gidiyor mu?


TRT Spor'a konuşan Okan Buruk, Arda'nın Galatasaray'a transferi ve Fatih Terim'in son antrenmandaki açıklamalarına değindi.

"FATİH HOCA ARDA HAKKINDA ÇOK DOĞRU ŞEYLER SÖYLEDİ"

Fatih hocanın Arda ile ilgili açıklamaları dinledim. %100 katılıyorum. Çok doğru şeyler söyledi. Arda çok değerli bir oyuncu. Ülke için değerli. Ülkeye inanılmaz şekilde hizmet etmiş bir oyuncu. Kariyer olarak ülkemizin en önemli oyuncularından biri oldu.

"ARDA TURAN'A BİRKAÇ GÜN İZİN VERDİK"

Ben Arda'nın kendi geleceği için, onun alacağı her karara saygı duyacağımızı söyledim. Yeni bir başlangıca ihtiyacı var dediğimde bu anlamda söyledim. Tekrardan kendi formunu yakalamaya çalışan bir insan. Motivasyon ve yeniliğine ihtiyacı var. Arda'nın da bu anlamda düşünceleri var. Ona da birkaç gün izin verdik. Kendi durumu belli olsun diye. Hayırlısı neyse o olsun.

Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri