Abdullah Avcı'dan flaş sözler: "Ortada haksızlık varsa..."

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, son haftalardaki hakem kararları ve kamuoyundaki açıklamalarla ilgili yayıncı kuruluşta canlı yayında yazılı bir metin okudu. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig 32. haftasında Medipol Başakşehir ile Ankaragücü arasındaki mücadele öncesinde Abdullah Avcı beIN Sports canlı yayında yazılı bir metinle son dönemdeki hakem hataları ve kamuoyundaki tartışmalar üzerine çarpıcı mesajlar verdi.

ABDULLAH AVCI'NIN ÇARPICI AÇIKLAMALARI

Biz futbol konuştuğumuzu zannediyoruz. Ülkemizde futbol adına konuşulan şeyler hakem hataları ve bazı takımların kollanması gibi konularla sınırlı kalması bizi bir adım öne götürmüyor. Kim kollandı? Kimin hakkı yendi? Biz futbolu böyle okumaya devam edersek Şampiyonlar Ligi'nde Ajax ve Tottenham'ın geri dönüşüne uzaktan bakmaya devam edeceğiz. Ortada haksızlık varsa bırakın bunu yapan sonucunu düşünsün. Bir laf var. Haksızlık yapanın sefaleti, haksızlığa uğrayanın sefaletinden büyüktür. Varsa ortada bir haksızlık, bırakın onu yapan düşünsün. Başaracaksak saha içinde, kaybedeceksek de saha içinde olacak."


Medipol Başakşehir - Ankaragücü maçı 11'leri


Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Mahmut, Kudryashov, Clichy, Gökhan inler, Jojic, Visca, Soner, Napoleoni, Bajic

Ankaragücü: Korcan, Kulusic, Pazdan, Kitsiou, Pinto, Hector, Sedat, Moulin, Boyd, Sacko, Orgill

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri