Medipol Başakşehir’in orta sahasının yaş toplamı

Lig lideri Başakşehir'in orta sahasının yaş taplamı tam tamına 98.

FutbolArena Detay - Lig lideri Başakşehir'in orta sahası adeta futbol dersi veriyor. Futbol ve yaş tartışmalarına meydan okuyor. Başakşehir orta sahasının en önemli 3 isminin yaşının toplamı tam tamına 98.

LİDERLİKTE PAYLARI BÜYÜK

Emre Belözoğlu, Mahmut Tekdemir ve Mossoro'dan oluşan Başakşehir'in orta sahası ligin en yaşlı orta sahası arasında olmasına rağmen İstanbul takımının liderlik koltuğunda oturmasında payları büyük.

Başakşehir orta sahasını oluşturan Emre Belözoğlu 36, Mossoro 33, Mahmut Tekdemir 28 yaşında. Bu üç ismin yaşlarının toplamıysa 98.

BAŞAKŞEHİR ÜÇ BÜYÜKLERE SON 6 MAÇTA YENİLMEDİ

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile son oynadığı 6 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Başakşehir son olarak geçen sezon Aralık ayında oynanan maçta Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu.

Bu maçın ardından bu güne kadar üç büyük ekiple de ikişer kez karşılaşan lig lideri, bu maçların 3'ünü kazandı 3'ünden de beraberlikle ayrıldı.

Süper Lig'de lideriğini koruyanMedipol Başakşehir, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Geçen sezonki çıkışını bu sezon da devam ettiren ve lig lideri olan Başakşehir, üç büyük ekibe karşı üstünlük kurmuş durumda.

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri