Masterchef Türkiye son bölüm full tek parça İZLE - Masterchef 19 Kasım 2018 eleme adayı kim oldu? (Masterchef Türkiye 23. bölüm 19 Kasım İZLE)

Masterchef Türkiye son bölüm olan Masterchef Türkiye 23. bölüm yayınlandı. Masterchef Türkiye 23. bölümünde eleme adayı kim oldu? Masterchef Türkiye 23. bölüm full nasıl izlenir? Tüm bu soruların cevapları haberimizde. 

FutbolArena - TV8'in sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye son bölüm olan Masterchef Türkiye 23. bölüm yayınlandı. Masterchef Türkiye son bölüm olan Masterchef Türkiye 23. bölümünde dokunulmazlık oyununda yarışmacılar yine yemek yaparak hünerlerini sergiledi.


MasterChef Türkiye 23. bölüm (MasterChef Türkiye son bölüm eleme adayı kim?)


Uğur eleme potasına girecek olan arkadaşı belirledi. Esra, "Ben bu yarışmada kimseye beni yazmayın demedim." Mehmet ise, "Eleme potası olduğu için senin fikirlerine saygı duyuyorum dedi ve Esra'yı da çok seviyorum." dedi. Uğur iki kişiye söz verdikten sonra eleme potasına girecek olan ismi belirledi. Son 8'e kalan isimler arasında Uğur yaptığı açıklamada, "Kimsenin hakkına girmek istemiyorum. Sesim titriyor. Esra abla ile inşallah finale kalırım." dedi. Uğur konuşmasının ardından eleme adayına gireceği ismi belirledi ve Esra dedi.




MASTERCHEF JÜRİ ÜYELERİ KİMLER?

Mehmet Yalçınkaya
Hazer Armani
Somer Sivrioğlu

UYDU: Türksat 4A,
Frekans: 12356
Mhz,
Polarizayon: Yatay (H),
Sembol Oranı: 7100,
FEC: 2/
DIGITURK: Kanal 28
D-SMART: Kanal 28

Masterchef Türkiye son bölüm olan Masterchef Türkiye 23. bölümü izlemek isteyenler internet ortamında Masterchef Türkiye son bölüm izle, Masterchef Türkiye kim elendi? Masterchef Türkiye 23. bölüm izle, Masterchef Türkiye son bölüm full tek parça izle, Masterchef Türkiye 23. bölüm full izle, Masterchef Türkiye 23. bölüm full tek parça izle şeklinde arama yapmaya başladılar. Aşağıdaki bağlantıdan Masterchef Türkiye son bölümünü izleyebilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER