Manisaspor 3-1 Gaziantepspor maçı özeti ve golleri (İZLE)

Manisaspor sahasında ağırladığı Gaziantepspor'u 3-1 yendi. Manisaspor 3-1 Gaziantepspor maçı özeti ve gollerini haberimizde izleyebilirsiniz.

FutbolArena - Manisaspor, Spor Toto 1. Lig'in 20. hafta maçında sahasında ağırladığı Gaziantepspor'u 3-1 yendi. Manisaspor 3-1 Gaziantepspor maçı özeti ve golleri haberimizde...


Manisaspor - Gaziantepspor maçı kaç kaç bitti?


Manisaspor maçın başında bulduğu gollerle rahat bir galibiyet adlı. Maçın henüz 4. dakikasında Slavko Perovic'in golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ekip 6. dakikada Asım Hamzaçebi ile farkı 2'ye çıkardı. Maçın 30. dakikasında ise Slavko Perovic bir kez daha sahneye çıktı ve durumu 3-0 yaptı. İlk yarı da bu skorla sona erdi.

2. yarıda Gaziantepspor oyundan kopmazken 51. dakikada Mustafa Özyaşar attığı golle farkı 2'ye indirdi ancak kalan sürede başka gol olmayınca maç 3-1 sona erdi.

MANİSASPOR - GAZİANTEPSPOR MAÇI ÖZETİ VE GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MAÇIN İSTATİSTİKLERİ

Manisaspor - Gaziantepspor
%48 Topla Oynama %52
10 Toplam Şut 8
5 İsabetli Şut 3
1 Direkten Dönen 0
2 Köşe Vuruşu 5
17 Fauller 17
1 Ofsaytlar 5


Manisaspor - Gaziantepspor, Spor Toto 1. Lig Puan Durumu


Bu sonucun ardından puanını 14'e çıkaran Manisaspor 17. sırada kalırken, Gaziantepspor da 4 puanla son sırada kaldı. Gelecek hafta Manisaspor, Boluspor deplasmanına konuk olacak. Gaziantepspor ile Adana Demirspor'u sahasında ağırlayacak.

Spor Toto 1. Lig ile ilgili son dakika gelişmelerine Spor Toto 1. Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Manisaspor Son Dakika Haberleri