Manchester United'ın yıldızları için seks iddiası

Manchester United’ın yıldızı Fosu-Mensah iri gögüslü bir modele, takım arkadaşı Anthony Martial ve kendisi ile beraber olması için teklif götürdü.

1
18 yaşındaki oyuncu, Fransız model Eglantine-Flore Aguilar’a beraber olmak istediğini ve takım arkadaşı Anthony Martial’in de onlara katılmasını istediğini belirtti.
2
Hollandalı Mensah; Aguilar’a, iri göğüslü ve kalçalı kadınları çok çekici bulduğunu belirterek, isterse bir arkadaşını da getirebileceğini belirtti.
3
Sıra dışı teklifin fünler öncesinde genç oyuncu, yine modelden kucak dansı ve seksi resimler yollamasını istemişti.
4
Timothy Fosu Mensah, takımının geçtiğimiz hafta Aston Villa’ya konuk olduğu karşılaşma sonrası kaldıkları otelde Aguilar ile görüntülü konuşmuş, ardından 20 yaşındaki Martial, Fransızca bildiği için kadraja girerek sarışın modelle konuşmuştu.
5
23 yaşındaki Eglantine, konu ile alakalı: "Timothy, United’ta oynuyor, kendini büyümüş sanabilir ancak gerçek şu ki kendisi sadece kaybolmuş bir küçük çocuk. Bir kadını etkilemek konusunda en küçük bir fikri bile yok."
6
"Bana kaldıkları otelde sıkıldığını ve görüntülü konuşma yapmak istediğini söyledi. Ardından Anthony göründü. Kesinlikle daha etkileyici ve daha tatlı biri. Açıkçası bir kadınla nasıl konuşulması gerektiğini bilen biri. Çok güzel bir konuşmaydı. Birazcık Fransızca konuştuktuktan sonta Timothy ile konuşmaya başladık."
7
Ardından Timothy’e dönüp bana Franszıca bir arkadaşımla birlikte otele gelmemi istediğini söyledi. Bende esprili bir şekilde "Neden ben yeterli değil miyim" dedim ve o da "İki zenci erkekle baş edebilir misin? Eğer öyleyse arkadaşa gerek yok" dedi.
8
Konuşmaya devam eden Fosu, kendisinin çıplak resim atmasına karşın, modelin kendisine hiç çıplak resim yollamamasına sitem etti.
9
Reality Show yıldızı olan Eglantine, daha sonra futbolcunun hiçbir mesajına cevap vermedi.
10
-Instagram’dan tanıştılar- İkili, Mensah’ın Aguilar’ın resimlerini Instagramdan beğenmesi ile tanıştı ve o günden beri çift birbirlerine flörtöz mesajlar atmaya başladı.
11
Ardından Fosu, Eglantine’e kendi telefon numarasını verdi ve ikili Whatsapp’tan konuşmaya başladı. Arkadaşça geçen sohbetin ardından oyuncu modele ne zaman 24 yaşına basacağını sordu.
12
"Gelecek haftalarda" cevabını alan Mensah’ın "Doğum günü seksi?" sorusuna modelin cevabı "Çok komik, bakarız" oldu. Ardından Fosu Mensah kendi doğumgününün haftaya olduğunu belirterek genç modeli Snapchat’e ekledi.
13
Futbolcu daha sonra Eglantine’e "zenci erkeklerden hoşlanıp hoşlanmadığını" sordu. Fosu’nun hangi tür kadınlardan hoşlandığını merak eden model ırk farketmez, "iri göğüs ve iri kalçalardan hoşlanırım" cevabını aldı.
14
-Çocuğun teki- "Timothy, ilk konuşmalarımızda çok sıcak ve iyiydi. Bana iltifatlar yağdırıyordu ve bu benim çok hoşuma gitmişti."
15
"Ama kısa süre sonra sadece seks yapmak istediğini ve Martial’ı dahil etme cüretini de gösterdiği için konuşmayı kestim. Tanıştıktan 1 hafta sonra ona çıplak resim yollayacak değildim" dedi.
16
-Louis van Gaal hiç hoşnut değil!- Disiplinli bir teknik direktör olduğu bilinen Luis Van Gaal, çoğunlukla maçlardan önce oyuncularının telefonlarını toplar ve maç sonrası geri verir.
17
Yönetimi altında yine de seks skandallarına imza atmayı başarabilen oyuncular bulunsa da, Fosu Mensah’ın davranışları, Hollandalı teknik adamı fazlasıyla kızdırmış. (Fanatik)
18
19

Futbolarena anasayfasından devam...