Avrupa'dan futbol haberleri (7 Mart 2019)

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United deplasmanda PSG'yi 3-1 mağlup ederken, Porto sahasında Roma'yı aynı skorla mağlup ederek çeyrek finale çıktılar. Avrupa'dan futbol haberlerinde bu iki karşılaşma manşetlerde yer aldı.

FutbolArena Dış Haberler - UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçlarında Manchester United sahasında 2-0 mağlup olduğu PSG'yi deplasmanda 3-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Porto da kendi evinde Roma'yı uzatmalarda penaltıdan bulduğu golle 3-1 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı. Porto - Roma maçında hakem Cüneyt Çakır'ın kararlarına Roma cephesinden tepki vardı. Avrupa'dan haberleri sizler için derledik.

AVRUPA'DAN FUTBOL HABERLERİ (7 MART 2019)

PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi: "Manchester United maçını 10.000 kez tekrarlayın, asla kaybetmeyiz. Yüzde 72 topa sahip olduk. Anlayamıyorum."

Manchester United Menajeri Solskjaer: "Şampiyonlar Ligi'nde sonuna kadar gidebiliriz."

Daniele de Rossi: "Penaltımız verilmedi ama bu VAR'ın hatası değil. Teknolojinin bir suçu yok, insan hatası."

Roma forması giyen Kostas Manolas: "Tüm gücümüzü sahaya yansıttık, iyi oynadık ama skoru 2-2 yapmak için fırsatları harcadık. Bir penaltımız da verilmedi. Hakem, VAR'a bakmaya bile gitmedi. Bu karar utanç verici. Bir takımın hakkını böyle çalamazsınız. Cüneyt Çakır, VAR'ın kendisine bir şey demediğini söyledi ama açık bir faul vardı."



Roma Başkanı Jim Pallotta: "Geçen sene Şampiyonlar Ligi'nde VAR'ın olmasını istedik. Çünkü yarı finalde ve bu gece hakkımız çalındı. Patrik Schick, ceza sahasında net bir şekilde düşürüldü. VAR'da da bu gösterildi ama hakem hiçbir şey vermedi. Bu saçmalıktan bıktım. Hakem için zor olabilir ama bu şekilde kaybetmek utanç verici"

Real Madrid'in 1 numaralı teknik direktör adayı Jurgen Klopp. (The Independent)

Western Sydney Wanderers Teknik Direktörü Markus Babbel: "Ribery'ye daha çok para kazanmak istiyorsa Katar'a, ancak bir rock yıldızı olmak istiyorsa da bizim takıma gelmesini söyledim." (The Sydney Morning Herald)

Klopp, Real Madrid'in teklifini reddedecek. (The Times)

UEFA, Diego Simeone'ye bu hareketinden dolayı 20 bin euro para cezası verdi.



PSG'li Adrien Rabiot, Manchester United'a yenildikleri maçın ardından gece kulübünde stres attı. (L'Equipe)

PSG - Manchester United maçında penaltı kararına çıldıran Neymar, maç sonu hakem odasını basmaya kalkıştı. Brezilyalı futbolcuyu kulüp yetkilileri durdurdu. (RMC Sport)

Arjantin'in Venezuela ve Fas ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosu açıklandı. Messi yeniden milli takımda.

Ajax maçının ardından Başkan Florentino Perez ile Sergio Ramos tartıştı. Başkan, Ramos ve futbolcuları rahatlıkla suçlayınca kendine hakim olamayan Ramos, "Paramı ödeyin! Ben gidiyorum!" dedi. (AS)

Roma, Eusebio Di Francesco'nun görevine son verildiğini açıkladı. Roma'da ilk aday Claudio Ranieri (Sky Italia)

UEFA, Finansal Fair Play kurallarının ihlali gerekçesiyle Manchester City hakkında soruşturma başlattı. (Rob Harris / AP)

Di Francesco ile yollarını ayıran Roma yeni teknik direktörlük görevi için Gheorghe Hagi'yi gündemine aldı. (GSP Romania)

Son dakika Avrupa'dan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Manchester United Son Dakika Haberleri