Pogba'dan Pep Guardiola'ya cevap

Manchester United'ın yıldız ismi Pogba, kendisi hakkında hafta içerisinde açıklamada bulunan Pep Guardiola'ya göndermede bulundu.

FutbolArena - Manchester City'nin İspanyol teknik direktörü Pep Guardiola geçtiğimiz günlerde Arsenal ve Manchester United'ın yıldız isimleri Mkhitaryan ve Pogba hakkında flaş açıklamada bulunmuştu. Pep Guardiola yaptığı açıklamada iki yıldız isim için 'Onları alacak paramız yok' demişti.


Pogba'dan Pep Guardiola paylaşımı


Manchester United'ın geçtiğimiz sezonlarda Juventus'tan 100 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Pogba ve Mkhitaryan transferi hakkında Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola flaş bir açıklamada bulunmuştu. Pep Guardiola ''Mino Raiola, 2 ay önce bana Pogba ve Mkhitaryan'ı önerdi ama reddettim. Onları alabilecek paramız yok.'' demişti.

Fransız orta saha oyuncusu Pogba bugün İnstagram hesabından İspanyol çalıştırıcıya şu şekilde cevap verdi;


Guardiola'dan Pogba'nın menajeri Raiola hakkında flaş açıklama


Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Manchester United'in yıldız ismi Paul Pogba'nın menajeri Raiola hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

''Raiola oyuncularını korumalı ve futbolcularını bir köpekmiş gibi bana getirmemeli. Köpek benzetmesi kötü. Köpeklere saygı duymalı'' dedi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Manchester City Son Dakika Haberleri