Manchester City Real Madrid canlı izle (beIN Sports 1 şifresiz ve canlı yayın)

Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Manchester City Real Madrid canlı izle ve beIN Sports 1 şifresiz yayın için detaylar haberimizde.

Manchester City - Real Madrid rövanş maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Manchester City - Real Madrid maçı 11'leri belli oldu. Manchester City - Real Madrid maçı canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Manchester City - Real Madrid canlı izle, Manchester City - Real Madrid bein sports 1 canlı yayın bilgileri haberimizin devamında.


Manchester City - Real Madrid maçı ilk 11'leri


Manchester City'nin 11'i: Ederson; Walker, Fernandinho, Laporte, Cancelo; Rodrigo, İlkay Gündoğan; De Bruyne, Foden, Sterling; Jesus

Real Madrid'in 11'i: Courtois; Carvajal, Varane, Militao, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Rodrygo, Hazard, Benzema

Manchester City - Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçları



Manchester City pandemi arası öncesi Real Madrid'i deplasmanda 2-1 mağlup etti. Real Madrid karşısında deplasman golü avantajıyla çıkacak olan Manchester City, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Atalanta, Shakhtar ve Dinamo Zagreb ile mücadele etti. 14 puanla grubu lider tamamlayan Manchester City, son 16 turunda Real Madrid ile eşleşti.

Real Madrid ise bu sezon Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Paris Saint Germain, Galatasaray ve Club Brugge ile karşılaştı. Real Madrid 11 puan topladığı grubu ikinci sırada tamamladı ve Manchester City'nin rakibi oldu.


Manchester City - Real Madrid beIN Sports 1 canlı yayın


UEFA Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Manchester City ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Manchester City - Real Madrid maçı saat 22:00'da başlayacak. Manchester City - Real Madrid maçını beIN Sports 1 yayınlayacak. Manchester City - Real Madrid maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Manchester City - Real Madrid canlı izle, Manchester City - Real Madrid şifresiz izle, Manchester City - Real Madrid bein sports izle, Manchester City - Real Madrid bein sports canlı izle, Manchester City - Real Madrid bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Manchester City - Real Madrid maçının heyecanı canlı yayında beIN Sports'ta!

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER