Mahmut Uslu: 'Hakemler Beşiktaş'ı kolluyor'

Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu, Kasımpaşa maçı sonrası resmen bombaladı. 

FutbolArena - Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu, Kasımpaşa maçının ardından 360 TV Telegol'e önemli açıklamalarda bulundu.

Telegol muhabiri Yasin Dallı, Kasımpaşa - Fenerbahçe maçının devre arası ve maç sonrasında Mahmut Uslu ile sohbet ettiğini, bunları da yayında kullanacağını söylerken, Mahmut Uslu'dan onay aldığını ekledi.

İşte Mahmut Uslu'nun gündem yaratacak açıklamaları:

"HAKEMLER BEŞİKTAŞ'I KOLLUYOR."

"Hakemler Beşiktaş'ı kolluyor. Neden anlamış değilim. Ligdeki maçlara bakıldığında 3 kırmızı kart görmeleri gerekiyordu. En son Akhisar maçında Tosic atılmalıydı. Kırmızı verilmedi. Atılsaydı Galatasaray derbisinde oynayamayacaktı ama şimdi oynayabilecek."

"EREN DERDİYOK'U ALMAK İSTEDİK AMA..."

Mahmut Uslu, Galatasaray'a giden Eren Derdiyok hakkında da konuşurken, "Biz aslında Fernandao'yu satıp Eren Derdiyok'u almak istemiştik. Düşüncemiz buydu ama Aziz Yıldırım'ı son anda ikna edebildim ve vakit yoktu." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYON OLACAĞIZ."

Mahmut Uslu şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak ise, "5 gollü galibiyete rağmen henüz her şey bitti diyemem. Takım olarak 1-2 haftaya daha ihtiyacımız var. Ancak şunu söyleyebilirim ki, Beşiktaş ve Galatasaray'ı geçip şampiyon olacağız. Herkes görecek. Taraftarımız bize inansın." dedi.

"HERKES BANA GÜLMÜŞTÜ."

Mahmut Uslu hafta arası Avrupa Ligi'nde Zorya Luhansk beraberliğinde, rakip için taş gibi takım ifadelerini kullandıktan sonra herkesin kendisine güldüğünü söylerken, "O takım gitti Dinamo Kiev'i deplasmanda yendi. Şimdi herkes görsün. Ben taş gibi takım derken haksız değildim." diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Fenerbahçe Son Dakika Haberleri