Lyon Barcelona maçı canlı ve şifresiz izle (Lyon Barcelona beIN Sports)

Lyon Barcelona ile UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşı karşıya geliyor. Lyon Barcelona maçını canlı ve şifresiz izlemek mümkün mü? Lyon Barcelona maçını canlı izlemek isteyenler için haberimizi hazırladık. 

Lyon Barcelona canlı ve şifresiz izle sorgusunu yapan futbolseverler, UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesi kanal bilgisini merak ediyor. Lyon Barcelona şifresiz canlı yayın var mı? Lyon Barcelona maçını izlemek isteyenler için haberimizi hazırladık.

Lyon Barcelona maçı ilk 11'ler


Lyon ile Barcelona, Şampiyonlar Ligi Finaller 2. Tur ilk maçında karşı karşıya geliyor. 59.186 kişi kapasiteli Groupama Parc OL Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Lyon'da Galatasaray'dan tanıdığımız Jason Denayer, Tanguy Ndombele, İspanyol ekibi Barcelona'da ise Thomas Vermaelen sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Lyon ilk 11'i: Lopes; Dubois, Marcelo, Denayer, Mendy; Ndombele, Aouar; Traore, Depay, Terrier; Dembele

Barcelona ilk 11'i: Ter Stegen; Nelson Semedo, Pique, Lenglet, Jordi Alba; Rakitic, Busquets, Sergi Roberto; Messi, Luis Suarez, Dembele



Lyon, Fransa Ligue 1'deki son maçında konuk ettiği Guingamp'ı 2-1 mağlup etti. 46 puanla 3. sırada yer alan Lyon, zirvedeki PSG'nin 16 puan gerisinde yer aldı. Lyon bu sezon Şampiyonnlar Ligi'nde Manchester City'nin yer aldığı gruptan 8 puanla 2. sıradan tur atlamıştı.

Barcelona, İspanya La Liga'daki 2 maçlık beraberlik serisini hafta sonu 1-0'lık Valladolid galibiyeti ile aştı. 54 puanla liderlik makamında bulunan Barcelona, en yakın rakibinin 7 puan önünde yer alıyor. Barcelona bu sezon Tottenham, Inter ve PSV ile mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi grubundan mağlubiyet almadan lider tur atlamıştı.

CANLI SKOR, CANLI MAÇ SONUCU

Lyon Barcelona maçı canlı şifresiz izle


Lyon Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçı 19 Şubat Salı günü saat 23.00'da başlayacak. Lyon Barcelona maçını beIN Sports ekranlarından izleyebilirsiniz. Digitürk platformunda yer alan beIN Sports ve S Sport kanallarını izleyebilmek için Digitürk abonesi olmak gerekiyor. Şifreli olarak yayınlanan maçları canlı şifresiz izlemek için spor paketi satın alınıyor. Ayrıca Digitürk abonesi olmayanlar internet üzerinden Digiplay veya beIN Connect siteleri üzerinden istedikleri ligi yıllık veya istedikleri maçı tek maç olarak satın alıp izleyebilirler.

BEIN SPORTS CANLI İZLE

Futbolarena anasayfasından devam...

Lyon Son Dakika Haberleri