Lyon 0-0 Barcelona maç özeti izle

Lyon sahasında Barcelona ile 0-0 berabere kaldı. Lyon - Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi maçının özeti, golleri ve detayları haberimizde.

FutbolArena - Lyon, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında konuk ettiği Barcelona ile 0-0 berabere kaldı. Parc Olympique Lyonnais'ta oynanan maçı FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır yönetti. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yönetti. Cüneyt Çakır maçı iyi bir yönetimle tamamladı. Barcelona - Lyon rövanş maçı 13 Mart 2019 Çarşamba günü İspanya'da oynanacak. Lyon - Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi maçının özeti, golleri ve detayları haberimizde.

Lyon - Barcelona maçı kaç kaç bitti?


Barcelona ilk 22 dakikada Lyon kalesine 8 şut attı. Sahanın en fazla top uzaklaştıran isimleri Lyon stoperleri Jason Denayer ve Marcelo oldu. İlk 45 dakika golsüz eşitlike geçildi.



Barcelona teknik direktörü Ernesto Valverde, ikinci yarıda Philippe Coutinho ve Arturo Vidal gibi isimleri oyuna alsa da istediği golü bulamadı. Bruno Genesio önderliğindeki Lyon, 90 dakika sonunda Barcelona ataklarına karşı kalesini savunmaya başardı. Lyon - Barcelona maçı 0-0 beraberlike sona erdi. Hakem Cüneyt Çakır karşılaşmada 4 kez sarı kartına başvurdu.

Opta verisine göre Barcelona kalecisi Marc-André ter Stegen, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde kalesine gelen 20 isabetli şutun 17'sini kurtardı.

LYON BARCELONA MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Lyon - Barcelona maçı ilk 11'ler


Lyon ilk 11'i: Lopes; Dubois, Marcelo, Denayer, Mendy; Ndombele, Aouar; Traore, Depay, Terrier; Dembele

Barcelona ilk 11'i: Ter Stegen; Nelson Semedo, Pique, Lenglet, Jordi Alba; Rakitic, Busquets, Sergi Roberto; Messi, Luis Suarez, Dembele

Son dakika UEFA Şampiyonlar Ligi Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Lyon Son Dakika Haberleri