Lukas Podolski'nin fiyatı yükseldi

Galatasaray'da transferi düşünülen oyuncuların yüksek maliyetleri nedeniyle Podolski'nin de bonservis bedeli artırıldı.

FutbolArena Özel - Lukas Podolski için geçtiğimiz hafta 5-6 milyon euroluk teklife evet demeyi planlayan Galatasaray yönetimi, başta Pato olmak üzere talip olduğu golcülerin maliyetlerini duyunca şaştı kaldı.

Podolski'nin gitme ihtimali üzerine forvet arayışına giren Galatasaray, talip olduğu futbolcuların yüksek bonservisleri üzerine Japonlar'dan istediği rakamı da revize etti. Pato için kulübünün 15 milyon euro talep etmesi Galatasaray'ın Podolski için istediği rakamı yükseltmesine neden oldu.

Japonların 3 milyon euroluk teklifini reddeden Galatasaray Kulübü, Lukas Podolski için bu yüzden dün gece 7 milyon euro istedi.

Lukas Podolski kimdir? Lukas Podolski transfermarkt


31 yaşındaki futbolcu kariyerine Köln altyapısında başladı. Bayern Münih, Arsenal ve Inter gibi takımlarda forma giyen Alman yıldız, 2015'te 2,5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a trasfer oldu.

Galatasaray ile 2018 yılına kadar sözleşmesi olan Lukas Podolski'nin transfermarkt verilerine göre 6 milyon Euro piyasa değeri bulunuyor. Lukas Podolski, bu sezon forma giydiği 15 resmi maçta 8 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Galatasaray Son Dakika Haberleri