Lucescu'nun Ukrayna karşısındaki 11'i

Dünya Kupası Elemeleri'nde Ukrayna ile karşılaşacak olan Milli Takım'da teknik direktör Lucescu'nun sahaya süreceği 11 büyük oranda belli oldu.

FutbolArena - A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki 7. maçında yarın deplasmanda Ukrayna ile karşılaşacak.

Ukrayna'nın Kharkiv kentindeki Metalist Stadı'nda oynanacak mücadele saat 21.45'te başlayacak ve TV8'den canlı yayınlanacak.

Mücadelede, İspanya Futbol Federasyonundan hakem David Fernandez Borbalan düdük çalacak. Borbalan'ın yardımcılıklarını Raul Cabanero Martinez ve Diego Barbero Sevilla yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Jose Maria Sanchez Martinez olacak.

Türkiye'nin Dünya Kupası Elemeleri'nde kaç puanı var?


Elemelerde I Grubu'na istediği gibi başlayamayan milli takım, son üç maçını kazanarak, çıkış yakaladı. Grupta yaptığı 6 maçta üç galibiyet ve iki beraberlik alan milliler, 1 kez de rakiplerine mağlup oldu. Grupta 11 puan toplayan ay-yıldızlı ekip, aynı puanlı Ukrayna'nın önünde averajla 3. sırada yer alıyor.

PROGRAM BELLİ OLDU

A Milli Takım, Hırvatistan karşılaşması için 3 Eylül Pazar günü KHarkiv'den Eskişehir'e geçecek.

Teknik Direktör Lucescu ve bir futbolcu, ertesi gün saat 18.15'te ilk kez bir resmi A Milli maçın oynanacağı Eskişehir Yeni Stadyum'da bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, Hırvatistan maçı hazırlıklarını aynı gün saat 18.45'te statta yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

A Milli Takım kafilesi, Hırvatistan karşılaşmasının hemen ardından İstanbul'a dönecek.

Türkiye'nin Ukrayna maçı 11'i nasıl olacak?


Milli Takım'da teknik direktör Mircea Lucescu, Ukrayna maçında sahaya süreceği kadroyu büyük oranda belirledi. Millilerde cezalı olan Burak Yılmaz Ukrayna maçında forma giyemeyecek. Bu akşam yapılan son idmandan Ömer Toprak'ın gribal enfeksiyonu ve ağrıları nedeniyle plan değiştiren Lucescu, milli oyuncudan yarın gelecek olan kesin sonucu beklemeye başladı. Ömer Toprak oynamazsa Çağlar Söyüncü ilk 11'de yer alacak.

MUHTEMEL 11

Volkan Babacan, Şener, Mehmet Topal, Çağlar (Ömer), Caner, Ozan, Emre Belözoğlu, Cengiz, Hakan, Arda, Cenk

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER