Lucescu'nun menajerinden Alzhemier açıklaması

A Milli Futbol takımının yeni teknik direktörü Mircea Lucescu'nun menajeri Arkady Zaporazhanu, Rumen teknik adamın Alzhemier hastası olduğuna dair iddialara yanıt verdi. 

FutbolArena Dış Haberler - A Milli Futbol takımının yeni teknik direktörü Mircea Lucescu hakkında Alzhemier hastalığı belirtileri olduğu iddialarının ardından Rumen teknik adamın menajerinden açıklama geldi. Lucescu'nun menajeri Arkady Zaporazhanu, basında çıkan iddialar hakkında konuştu.


Lucescu Alzhemier hastası mı?


Son olarak Zenit St. Petersburg'u çalıştıran ve buradan ayrıldıktan sonra hakkında Alzhemier hastalığı başlangıcı olduğu iddia edilmişti. Rumen teknik adam sonrasında ise A Milli futbol takımının başına getirildi. Rumen teknik adamın menajeri Arkady Zaporazhanu ise basında çıkan iddialar hakkında konuştu.

"BUNLAR TAMAMEN SAÇMALIK"

Rumen teknik adam Lucescu'nun menajeri Arkady Zaporazhanu yaptığı açıklamada, "Bunlar tamamen saçmalık. Lucescu gayet sağlıklı ve Alzhemier hastası değil. Biz bu saçmalıkları dinlemek istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Mircea Lucescu, Türkiye'deki kariyeri


Romanya Milli Takımı'nın ardından Dinamo Bükreş'in teknik direktörlüğünü yapan Luce, 1990 yılında bu görevinden ayrıldı ve İtalya'nın Pisa takımına gitti. Buradaki 1 sezonluk macerasından sonra Brescia'nın 5 yıllığına başına geçen Rumen teknik direktör, ardından Reggina'yı çalıştırdı. Burada yarım sezon kalan Luce, 1997-1998 sezonunda Rapid Bükreş'in teknik direktörlüğüne getirildi.

Rapid Bükreş'in ardından 3 aylık İnter macerası yaşayan deneyimli teknik adam, ardından tekrar Rapid'e geri döndü ve 2000 yılında Galatasaray'ın başına geçti. 2 sezon sarı-kırmızılı ekibi çalıştırdıktan sonra Beşiktaş teknik direktörlüğüne geçen Mircea Lucescu, üst üste Galatasaray ve Beşiktaş'ı şampiyon yapma başarısı gösterdi. 2004 yılında Beşiktaş'tan ayrılan Rumen çalıştırıcı, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla anlaştı ve tam 12 sezon burada kaldı. Shakhtar ile sözleşmesi sona erdikten sonra Rus Zenit'i çalıştıran Lucescu, burada yaşadığı 1 sezonluk deneyimde beklentileri karşılayamadı ve geçtiğimiz haziran ayında görevinden ayrıldı.

Ay Yıldızlı takımla ilgili tüm gelişmelere Milli Takım Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER