Lucescu'dan Mehmet Topal sürprizi! Stoperde...

Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Karadağ ile oynanacak olan hazırlık maçı öncesinde sürpriz bir değişikliğe gitti.

FutbolArena - Milli Takım, liglere verilen arada önce İrlanda Cumhuriyeti sonra da Karadağ ile hazırlık maçlarında karşı karşıya gelirken, Mircea Lucescu, İrlanda Cumhuriyeti maçı sonrasında kadrosunda üç değişikliğe gitti. Lucescu stoper performansı çok tartışılsa da Mehmet Topal'ı daha önceki teknik adamlar gibi stoperde değerlendirecek.


Türkiye'nin Karadağ maçı ilk 11'i


Türkiye'nin stoper ikilisi İrlanda Cumhuriyeti maçında Serdar Aziz ile Çağlar Söyüncü olmuştu. Bu maçta Serdar Aziz yerine Mehmet Topal stopere çekilirken orta sahada Mehmet Topal'ın yerine de Mahmut Tekdemir görev yapacak.

Sağ bekte Gökhan Gönül'ün yerine Kaan Ayhan'ın oynayacağı milli takımda Çağlar - Mehmet Topal stoper ikilisi olurken sol bekte de Hasan Ali forma giyecek.

Orta ikilide Okay Yokuşlu - Mahmut Tekdemir oynarken forvet arkasında Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu ve Yusuf Yazıcı olacak. Lucescu bu maçta Emre Akbaba yerine Cengiz Ünder'e görev verdi. Santrforda ise İrlanda Cumhuriyeti maçında olduğu gibi Cenk Tosun olacak.



MEHMET TOPAL'IN İLK GOLÜ DE KARADAĞ'A

Öte yandan bu maçta stoperde forma giyecek olan Mehmet Topal, Ay-Yıldızlı formayla ilk golünü 29 Mayıs 2016 tarihinde Karadağ'ı 1-0 yendiğimiz özel maçta kaydetmişti.


Serdar Aziz ve Gökhan Gönül sakatlandı mı?


Öte yandan son İrlanda Cumhuriyeti maçında ilk 11'de forma giyen Serdar Aziz ve Gökhan Gönül'ün Karadağ maçında kadroda yer almamasıyla ilgili olarak Mircea Lucescu'dan TRT muhabirine bir açıklama geldi. Lucescu, iki futbolcunun hafif sakatlıkları olduğunu söylerken, "Bu oyuncuları riske etmek istemedim. Kulüplerin de durumunu düşünüp buna saygı duyuyorum" dedi.

A Milli Futbol Takımımız ile ilgili son gelişmelere Milli Takım Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER