Lozano: "Almanya'yı yenerek çok büyük bir zafer elde ettik"

Meksika'nın Almanya'yı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada galibiyet golünü kaydeden Lozano maçın ardından açıklamalarda bulundu. 

FutbolArena Dış Haberler - Meksika, Dünya Kupası'nda gruptaki ilk maçında Almanya'yı 1-0 yenerek turnuvanın en büyük sürprizlerinden birine imza attı. Meksika'yı galibiyete taşıyan golü kaydeden Lozano maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Almanya karşısında çok büyük bir zafer elde ettiklerini söyleyen Lozano, ""Harika bir iş çıkardık. Hepimiz savaştık. Meksika tarihinin en büyük zaferi mi bilmiyorum ama bence çok önemli bir zafer. Dünya Kupası'na Almanya gibi bir takımı yenerek başlamak harika." diye konuştu.

Meksika - Almanya Lozano'nun golü


Meksika'da, Luzano'nun Almanya'ya golü sonrasında Meksika'nın Başkenti Mexico City'de de küçük çaplı bir deprem etkisi yaşandı. Globo Esporte'un haberine göre, Meksikalı taraftarların ülkede yaşadığı gol sevinci esnasında Sismograf ölçümlerine göre gölün etrafında küçük çaplı bir deprem yetkisi yaşandı.

Öte yandan Opta verilerine göre Dünya Kupası elemelerinde rakip kaleye çektiği beş isabetli şutun dördü gol olan Hirving Lozano, Meksika formasıyla Dünya Kupası'ndaki ilk isabetli şutunda da gol bulmayı başardı.

Dünya Kupası Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER