Liverpool Sevilla canlı skor, maç sonucu - Maç hangi kanalda?

Liverpool ile Sevilla, Şampiyonlar Ligi E grubunda ilk maçına çıkacak. Liverpool - Sevilla canlı skor, maç sonucu - Maç hangi kanalda?

FutbolArena - Liverpool ile Sevilla, 2017-2018 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçına çıkıyor. İngiltere ve İspanyol takımlarının mücadelesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Liverpool - Sevilla maç sonucu


İki takım bugüne kadar sadece 2016 yılındaki UEFA Avrupa Ligi finalinde karşı karşıya geldi. 2015-2016 sezonundaki Avrupa Ligi finalini Sevilla 3-1 kazanmış ve Klopp'un Liverpool'unu devirmişti. Liverpool bu mağlubiyet sonrası geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ne gidemezken bu sezon ilk Şampiyonlar Ligi'nde bu maçın rövanşını alma avantajına sahip olacaklar.

Liverpool Sevilla maçı sakat cezalı futbolcular


Ev sahibi Liverpool'da Adam Lallana, misafir takım Sevilla'da ise Nolito sakatlıkları nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Ayrıca Coutinho'nun bu maçta oynayıp oynamayacağı da maç saatinde belli olacak. Coutinho, Barcelona'ya transfer görüşmeleri nedeniyle uzun süredir kadroya giremiyor. Öte yandan Galatasaray'dan Sevilla'ya kiralanan Carole da Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmadığı için bu maçta oynayamıyor.

Liverpool Sevilla maçı saat kaçta, hangi kanalda? Şifresiz canlı izle


Liverpool - Sevilla maçı 13 Eylül Çarşamba saat 21.45'te oynanacak. 54.074 kişi kapasiteli Anfield Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Hollandalı hakem Danny Makkelie yönetecek. Bu maç Türkiye'de Tivibu Spor 4'ten naklen yayınlanacak.

Öte yandan bu maçı uydu üzerinden yayın yapan kanallardan şifresiz izleme imkanı da bulabilirsiniz. İşte Liverpool - Sevilla maçını veren uydu kanalları...



Liverpool - Sevilla canlı skor durumunu FutbolArena canlı skor merkezimizden takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Liverpool Son Dakika Haberleri