Liverpool 4-3 Salzburg maç özeti ve golleri İZLE

Şampiyonlar Ligi son şampiyonu Liverpool, sahasında Salzburg karşısında 4-3 galip geldi. 3-0'dan 3-3'e gelen ve nefeslerin kestiği Liverpool - Salzburg maçının özetini ve gollerini izlemek detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi'nde son şampiyon Liverpool, gruptaki ikinci maçında sahasında Salzburg'u ağırladı. Liverpool - Salzburg karşısında tam 7 gol oldu. Liverpool - Salzburg maç özeti ve gollerini izlemek için detaylar haberimizde.

Liverpool - Salzburg maç özeti ve golleri


Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ilk maçında deplasmanda Napoli'ye mağlup olan Liverpool, Genk'i farklı mağlup eden Salzburg'u ağırladı. Maça hızlı başlayan Liverpool, 9. dakikada Mane'nin golüyle 1-0 öne geçti. 25. dakikada Robertson skoru 2-0 yaparken, 36. dakikada Salah skoru 3-0'a getirdi. Salzburg soyunma odasına Hee-Chan'ın golüyle umutla gitti ve skor 3-1 oldu. İkinci yarıya hızlı başlayan Salzburg, 3-0'dan geri dönmeyi başladı. Minamino, şık bir vuruşla kaleci Adrian'ı mağlup ederek skoru 3-2 yaparken, 60'da takımın golcü futbolcusu Haland Liverpool taraftarlarını şoke eden golü kaydetti ve skor 3-3 oldu.



SALAH YİNE SAHNEDE

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Salah, 70. dakikada savunmanın arkasına sarkarak topu ağlara gönderdi ve takımını 4-3 öne geçirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Liverpool sahadan 4-3 galip ayrıldı ve bu sonuçla gruptaki ilk galibiyetini aldı.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>

Futbolarena anasayfasından devam...

Liverpool Son Dakika Haberleri