Beşiktaş'ın rakibi Leipzig'in yıldızı Naby Keita transfer oldu

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde eşleştiği Leipzig'de forma giyen Naby Keita 2018-2019 sezonunda Liverpool'da oynayacak.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi G grubunda mücadele edeceği Almanya Bundesliga ekibi Leipzig'de forma giyen yıldız oyuncu Naby Keita, 48 milyon Pound karşılığında Liverpool'a transfer oldu. İngiliz ekibi, yıldız futbolcuyu serbest kalma maddesi ile transfer etmesi nedeniyle 2018-2019 sezonunda kadrosuna katabilecek. Bir başka deyişle bu tansfer Beşiktaş'a avantaj sağlayamadı.

Naby Keita, Leipzig'den ne zaman ayrılacak?


Liverpool formasıyla poz veren Naby Keita'nın gelecek sezondan itibaren 8 numaralı formayı giyeceği açıklandı. Serbest kalma maddesinde yer alan 48 milyon Pound'u ödeyen İngiliz ekibi, yıldız oyuncuyu sağlık kontrollerinden geçirdikten sonra sözleşme imzaladı.

BU SEZON LEİPZİG'DE DEVAM EDECEK

Transferin gerçekleşme şekli nedeniyle bu sezon Leipzig'de kalacak olan Naby Keita, 2018-2019 sezonundan itibaren Liverpool'da forma giyebilecek. 22 yaşındaki oyuncu, teknik direktörünün şans vermesi halinde bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş karşısına çıkabilecek.

Leipzig'in bu sezon satışına karşı çıktığı Naby Keita, serbest kalma maddesi sayesinde 1 Temmuz 2018 tarihinde Liverpool'a katılacak.

2 sezon önce Salzburg'dan Leipzig'e transfer oan 22 yaşındaki Gineli 10 numara oyuncusu, 32 maçta 9 gol ve 7 asist üretti.

Siyah Beyazlı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Beşiktaş Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Liverpool Son Dakika Haberleri