Liverpool - Chelsea canlı izle, Liverpool - Chelsea şifresiz izle (Liverpool - Chelsea beIN Sports haber canlı ve şifresiz İZLE)

Liverpool - Chelsea UEFA Süper Kupa maçı saat 22:00'da başlayacak. Liverpool - Chelsea maçını beIN Sports Haber yayınlayacak. Liverpool - Chelsea maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli olan bilgiler haberimizde. 

FutbolArena - UEFA Süper Kupası sahibini buluyor. Liverpool ile Chelsea Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Liverpool - Chelsea UEFA Süper Kupa maçı saat 22:00'da başlayacak. Liverpool - Chelsea maçının 11'leri belli oldu. Liverpool - Chelsea maçını canlı izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Liverpool - Chelsea hangi kanalda? sorusuna yanıt ararken, Liverpool - Chelsea Süper Kupa maçı canlı yayın bilgilerine haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

Liverpool - Chelsea Süper Kupa maçı 11'leri


Liverpool: Adrian, Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Milner, Henderson, Chamberlain, Mane, Salah

Chelsea: Kepa, Azpilicueta, Zouma, Christensen, Emerson, Kante, Jorginho, Kovacic, Pulisic, Pedro, Giroud

Liverpool - Chelsea Süper Kupa maç haberleri


UEFA Süper Kupa'da Chelsea ile kozlarını paylaşacak olan Liverpool, kritik mücadele öncesini son idmanını Beşiktaş Park'ta yaptı. UEFA Süper Kupa'sında yarın ülkesinin takımlarından Chelsea ile İstanbul'da karşı karşıya gelecek olan Liverpool, son taktik idmanını maçın oynanacağı Beşiktaş Park Stadı'nda yaptı. Teknik Direktör Jürgen Kloop, idman öncesi oyuncularını orta sahada toplayarak 2 dakika bir konuşma yaptı. Ardından ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda Liverpoollu oyuncular üç ayrı gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Daha sonra oyuncular sağ ve sol kanattan hücum ve pas organizasyonları üzerine taktik çalıştı. Chelsea son idmanını Beşiktaş Park'ta yaptı.

Chelsea, son idmanını Beşiktaş Park Stadı'nda yaptı. Teknik Direktör Frank Lampard eşliğinde çalışan İngiliz ekibi ısınma koşularının ardından iki gruba ayrılarak 8'e 2 top kapma çalışması yaptı. Ardından yarı sahada tam takım olarak pas ve baskı çalışması gerçekleştirdi. Takım kalecileri ise kendilerine ayrılan bölümde hazırlıklarını tamamladı.Chelsea'da sakatlıkları bulunan Kante ve Willian, antrenmanda yer alırken, son durumlarına maç saatinde karar verilecek. Öte yandan Chelseali futbolcular, idmanın son bölümlerine doğru konukları olan ampute futbol oyuncuları ile top oynayıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. (İHA)



ARALARINDAKİ SON 10 MAÇ

İngiltere Premier Lig'in iki köklü ekibi Liverpool ile Chelsea arasında oynanacak UEFA Süper Kupa mücadelesi öncesinde iki ekibin aralarında oynadığı son 10 resmi mücadelede alınan skorları sizler için derledik;

14.04.2019 Liverpool 2-0 Chelsea (İngiltere Premier Lig)
29.09.2018 Chelsea 1-1 Liverpool (İngiltere Premier Lig)
26.09.2018 Liverpool 1-2 Chelsea (İngiltere Lig Kupası)
06.05.2018 Chelsea 1-0 Liverpool (İngiltere Premier Lig)
25.11.2017 Liverpool 1-1 Chelsea (İngiltere Premier Lig)
31.01.2017 Liverpool 1-1 Chelsea (İngiltere Premier Lig)
16.09.2016 Chelsea 1-2 Liverpool (İngiltere Premier Lig)
11.05.2016 Liverpool 1-1 Chelsea (İngiltere Premier Lig)
31.10.2015 Chelsea 1-3 Liverpool (İngiltere Premier Lig)
10.05.2015 Chelsea 1-1 Liverpool (İngiltere Premier Lig)

Liverpool - Chelsea hangi kanalda?


UEFA Süper Kupa heyecanı Vodafone Park'ta yaşanıyor. Liverpool - Chelsea Süper Kupa maçı saat 22:00'da başlayacak. Liverpool - Chelsea maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler Liverpool - Chelsea maçı beIN Sports'tan naklen yayınlanacak. Peki Liverpool - Chelsea maçı şifreli mi? Liverpool - Chelsea maçını canlı izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Liverpool - Chelsea canlı izle, Liverpool - Chelsea şifresiz izle, Liverpool - Chelsea bein sports izle, Liverpool - Chelsea bein sports canlı izle, Liverpool - Chelsea bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Liverpool - Chelsea maçı saat 22:00'dan itibaren beIN Sports Haber'den şifresiz olarak yayınlanacak. Aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER