Liverpool - Atletico Madrid maçı canlı ve şifresiz izle (Şampiyonlar Ligi Bein Sports 2 canlı İZLE)

Liverpool ile Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Anfield Road Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. Liverpool - Atletico Madrid rövanş maçı saat 23:00'da başlayacak. Liverpool - Atletico Madrid maçını canlı ve şifresiz izlemek için Liverpool - Atletico Madrid bein sports 2 canlı yayın ve Liverpool - Atletico Madrid canlı izle bilgileri haberimizde.

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Liverpool sahasında Atletico Madrid ile karşılaşacak. Atletico Madrid, İspanya'daki maçta Liverpool'u 1-0 mağlup etmiş ve avantaj elde etmişti. Deplasmanda gol atamayan Liverpool, Atletico Madrid karşısında tur arayacak. Jürgen Klopp yönetiminde Liverpool, eğer bu maçta gol yerse işler daha çok karışacak. Liverpool - Atletico Madrid maçı saat 23:00'da başlayacak. Liverpool - Atletico Madrid rövanş maçını beIN Sports 2 yayınlayacak. Liverpool - Atletico Madrid maçının 11'leri belli oldu. Liverpool - Atletico Madrid maçını canlı ve şifresiz izlemek için Liverpool - Atletico Madrid canlı izle, Liverpool - Atletico Madrid bein sports canlı yayın bilgileri haberimizin devamında.


Liverpool - Atletico Madrid maçı ilk 11'leri


Liverpool'un ilk 11'i: Adrian, Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Chamberlain, Salah, Firmino, Mane

Atletico Madrid'in ilk 11'i: Oblak, Trippier, Felipe, Savic, Koke, Lodi, Thomas, Saul, Correa, Joao Felix, Diego Costa

Liverpool - Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi performansı


İngiltere Premier Lig'in lideri Liverpool, son zamanlarda yaşadığı düşüşe rağmen kadro kalitesi ve oyun yapısıyla rakiplerine gözdağı veriyor. Liverpool bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde E grubunu 13 puanla lider bitirmiş, Napoli ise 12 puanla ikinci sıradan tur atlamıştı. Liverpool 6 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştı. Grubun diğer iki üyesi ise Salzburg ve Genk olmuştu.

Diego Simeone yönetiminde bu sezon oynadıkları savunma oyunuyla dikkat çeken Atletico Madrid ise UEFA Şampiyonlar Ligi D grubunu Juventus'un ardından 10 puanla ikinci sırada tamamlamıştı. Atletico Madrid 6 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etmiş, grubun diğer takımları ise Bayer Leverkusen ve Lokomotiv Moskova olmuştu. Atletico Madrid, Liverpool'u ağırladığı ilk maçı 1-0 kazandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde heyecan 11 ve 17-18 Mart tarihlerinde oynanacak son 16 turu rövanş maçlarıyla devam edecek.

Bugün
Liverpool (0) - Atletico Madrid (1)
Paris Saint-Germain (1) - Borussia Dortmund (2)

17 Mart Salı
Juventus (0) - Olympique Lyon (1)
Manchester City (2) - Real Madrid (1)

18 Mart Çarşamba
Bayern Münih (3) - Chelsea (0)
Barcelona (1) - Napoli (1)

Liverpool - Atletico Madrid beIN Sports 2 canlı yayın


Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Anfiedl Road Stadı'nda Liverpool ile Atletico Madrid karşı karşıya gelecek. Liverpool - Atletico Madrid maçı saat 23:00'da başlayacak. Liverpool - Atletico Madrid maçını beIN Sports 2 yayınlayacak. Liverpool - Atletico Madrid maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Liverpool - Atletico Madrid canlı izle, Liverpool - Atletico Madrid şifresiz izle, Liverpool - Atletico Madrid bein sports izle, Liverpool - Atletico Madrid bein sports canlı izle, Liverpool - Atletico Madrid şifresiz izle şeklinde arama yapılıyor. Liverpool - Atletico Madrid maçının heyecanı canlı aktarımla FutbolArena'da.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER