Lille PSG canlı izle, Lille PSG şifresiz İZLE (Lille PSG beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Fransa'da Lille PSG maçı saat 23:00'da başlayacak. Lille PSG  maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Lille PSG bein sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Fransa Ligue 1'de haftanın maçında Lille ile PSG karşı karşıya geliyor. Milli futbolcularımız Zeki Çelik, Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı bu sezon ilk kez aynı anda 11'de yer alıyor. Lille PSG maçı saat 23:00'da başlayacak. Lille PSGmaçının 11'leri belli oldu. Lille PSGmaçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Lille PSGmaçını canlı ve şifresiz izlemek için Lille PSG bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.


Lille PSG maçı ilk 11'leri



Lille: Maignan, Fonte, Reinaldo, Zeki Çelik, Botman, Andre, Ikone, Soumare, Yusuf Yazıcı, Bamba, Burak Yılmaz

PSG: Navas, Kurzawa, Marquinhos, Florenzi, Kimpembe, Kehrer, Di Maria, Verrati, Gueye, Rafinha, Kean


Lille PSG maç haberleri



Burak Yılmaz, Lille formasıyla bu sezon 19 maçta 12 gole katkı sağladı. Fransa Ligue 1'de 15 maçta 6 hol ve 4 asist kaydeden Burak Yılmaz, UEFA Avrupa Ligi'nde 4 maçta 2 gol attı. 35 yaşındaki Burak Yılmaz, tecrübesiyle takımı sırtlayan isimler arasında yer aldı.

Son 5 lig maçında 4 gol atan Yusuf Yazıcı, aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi ve Fransa Ligue'de çıktığı son 15 resmi maçta 11 gol ve 3 asiste ulaştı. Öte yandan Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik, Lille'in bu sezon resmi maçlarda attığı 42 golün 28'ine katkı sağladı.

Zeki Çelik ise Lille formasıyla Fransa Ligue 1'de bu sezon 12 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti. UEFA Avrupa Ligi'nde 1 gol atan Zeki Çelik, Lille'in değişmez isimleri arasına girmeyi başardı.


Lille PSGbeIN Sports canlı yayın



Fransa Ligue 1'de günü maçında Lille ile PSGkarşı karşıya gelecek. Lille PSGmaçı saat 19:00'da başlayacak. Lille PSGmaçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Lille PSG maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Lille PSG canlı izle, Lille PSG şifresiz izle, Lille PSG bein sports izle, Lille PSG bein sports canlı izle, Lille PSG bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı.

ŞİFRESİZ CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER