Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili şok gelişme! Savcılık açıkladı: Leyla Aydemir'in katili Mehmet Aydemir mi?

Leyla Aydemir'in katili bulundu mu? Ağrı'da kaybolan ve ardından günlerce aranan Leyla Aydemir'in katil zanlısının tutuklandığı açıklandı. Leyla Aydemir'i kim öldürdü? Leyla Aydemir'i neden öldürdüler? Leyla Aydemir kimdir? Leyla Aydemir'in katili kim çıktı? Leyla Aydemir'in tutuklanan katil zanlısı akrabası mı? Leyla Aydemir son dakika haberi burada.

Leyla Aydemir'i kim öldürdü? Leyla Aydemir'in ölümünün ardından günlerdir devam eden katil zanlısını arama çalışmaları son buldu. Ağrı savcılığından yapılan açıklamada Leyla Aydemir'in katil zanlısının tutuklandığı belirtildi. Peki Leyla'nın katili kim? Leyla Aydemir'i kim öldürdü? Leyla Aydemir kimdir? Leyla Aydemir'in katil zanlısı babasının akrabası mı çıktı? Ağrı Savcılığı Leyla Aydemir hakkında ne açıklaması yaptı?

Leyla Aydemir'in katili kim? Leyla Aydemir'i kim neden öldürdü? Leyla Aydemir'in katili tutuklandı mı 19 Temmuz


Ağrı'da kaybolan ve günlerce arandıktan sonra ölü olarak bulunan Leyla Aydemir'in katil zanlısının kim olduğu merak ediliyordu. Leyla'nın katilini bulmak için çalışmalarını günlerdir sürüdren emniyet güçlerinin Leyla Aydemir'in babasının kuzeni olan Mehmet Aydemir'i tutukladı. Ağrı Savcılığı yaptığı açıklamada, "Leyla Aydemir'in katil zanlısı bir kişiyi kasten öldürme suçundan tutuklandı" ifadelerine yer verildi.

BABASININ KUZENİ TUTUKLANDI

Leyla Aydemir'in katil zanlısı olduğu iddia edilen babasının kuzeni Mehmet Aydemir'in tutuklandığı belirtildi.


Leyla bebeğe ne olmuştu? (Leyla Akdemir'e ne oldu?)


Leyla Aydemir ve ailesi, Ramazan Bayramı'nın ilk günü bayramlaşmak için Ağrı'ya bağlı Bezirhane Köyü'ne gitmiş, evin önünde amcasıyla oynayan 4 yaşındaki Leyla kaybolmuştu. Bu gelişmenin ardından Ailesi, günlerdir haber alınamayan kızlarının kaçırıldığını düşünüyor. Jandarma, AFAD ekipleri ve güvenlik korucuları, arama çalışmalarının 6'ncı gününde, Bezirhane Köyü ve çevresindeki arazi, kanal, dere ve foseptik çukurları üzerinde yoğunlaşılmıştı. Ayrıca Leyla Aydemir nerde? Leyla Aydemir bulundu mu? Leyla Aydemir'de son dakika haberleri! Acılı baba Nihat Aydemir, kızının bulunması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım talep etmişti. 2009'da Kayseri'de 3 çocuğun kaybolmasıyla ilgili olayı araştıran ekibin, Leyla'yı da aramasını istemişti. O ekip şimdi Ağrı'nın Bezirhane Köyü'nde; jandarma, AFAD ve güvenik korucularının yürüttüğü arama çalışmalarına destek verdi. Ağrı'da kaybolan Leyla hakkında son dakika acı haber geldi. Leyla öldü mü? Leyla'ya ne oldu diye arama yapanlar için son dakika gelişmesi belli oldu. Ağrı'da kaybolan Leyla'nın ölüm haberine ulaşılmasının ardından sosyal medyada da büyük bir üzüntü hakimdi.

LEYLA AKDEMİR SOSYAL MEDYA MESAJLARI İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER