La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm HD tek link izle (Netflix İZLE)

La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm izle. La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm nasıl izlenir? La Casa De Papel Netflix izle. La Casa De Papel nerede izlenir? 

La Casa De Papel 3. Sezon 1. bölüm yayınlandı mı? La Casa De Papel 3. Sezon yeni bölüm yayınlandı mı? İspanya'da çekilen ve etkisi tüm dünyaya yayılan La Casa De Papel dizisinin 3. sezon yeni bölümü yayınlandı. La Casa De Papel yeni bölüm izle araması diziseverler tarafından internet ortamında en çok yapılan araştırmaların başında gelmeye başladı. La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm izle, La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm HD izle. La Casa De Papel 3. sezon nerede izlenir? sorusunun yanıtı haberimizde.


La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm HD tek link izle


La Casa De Papel yeni bölüm Netflix ortamında yayınlandı. İlk 2 sezonunda büyük ilgi çeken La Casa De Papel dizisinin 3. sezon çekilmeri aylar öncesinde başlamış, dizi hayranları yeni sezonu beklemeye geçmişti. Netflix'ten yapılan açıklamaya göre, La Casa De Papel 3. sezon 1. bölüm 19 Temmuz Cuma akşamı yayınlandı. La Casa De Papel dizisini izlemek için Netflix platformunda ücreti üyelik sağlamanız gerekmektedir. La Casa De Papel hangi kanalda izlenir? La Casa De Papel nerede yayınlanıyor? sorusunun yanıtı haberimizde.



Netflix paketleri, Netflix aylık kaç para?


Netflix 3 ayrı paketle kullanıcılara sunuluyor. Netflix Temel paketinde tek ekranda standart çözünürlükte ve dizi/filmleri tek telefon veya tablete indirerek aylık 15.99 TL'ye izleyebilirsiniz. Netflix Standart paketinde ise aynı anda 2 ekranda film ve dizileri izleyebildiğiniz gibi bunları 2 ayrı cihaza da indirebilirsiniz. Bu paketin fiyatı ise aylık 27.99 TL.

Netflix Ultra HD paketinde ise aynı anda 4 ekranda içerikleri izleyip 4 ayrı cihaza da kayıt yapabiliyorsunuz. Bu paketin fiyatı da aylık 39.99 TL.

NETFLİX POPÜLER DİZİLER, YENİ ÇIKANLAR, KOMEDİ VE DRAM YAPIMLARI

Netflix'in popüler dizileri arasında The Order, Sex Education, La casa de papel, The Umbrella Academy gibi yapımlar öne çıkıyor. Aynı zamanda Netflix komedi dizileri arasında Patron Bebek: Yine İş Başında, Insatiable, After Life, Orange Is the New Black gibi diziler ilgiyle takip ediliyor. Netflix yeni çıkanlar arasında You, Bird Box, Marvel's The Punisher, Mogli: Orman Çocuğu yapımları dikkat çekiyor. Drama izlemek isteyenler için IO, Rüzgarı Dizginleyen Çocuk, Roma ve Outlaw King filmleri beğeniliyor.


NETFLİX İZLE, NETFLİX DİZİLERİ TIKLA

Netflix hediye kartı nedir? Netflix hediye kartı kullanma


Netflix tarafından hediye kartlarıyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

"Hediye Kartları, hizmetin sunulduğu ülkelerde, Hediye Kartı üzerinde belirtilen para birimi cinsinden sadece Netflix abonelik hizmeti ("Netflix Hizmeti") için kullanılabilir. Hediye Kartını kullanmak için www.netflix.com/redeem internet adresine giderek kartın PIN numarasını girin. Bir Hediye Kartını kullanabilmeniz için Netflix üyeliği oluşturmanız veya mevcut ve geçerli bir Netflix üyeliğinizin olması gerekir. Netflix hediye kartları, iTunes gibi üçüncü taraf ortaklar üzerinden fatura edilen bir hesap için kullanılamaz. Hesabınız bu ortaklar üzerinden fatura ediliyorsa, Netflix hediye kartını kullanabilmek için ilk önce Netflix ücretinin ortak üzerinden faturalandırılmasını iptal etmeniz gereklidir. Fatura dönemi sona erdikten sonra ise www.netflix.com/redeem internet adresinden kartınızı kullanmanız gerekir. Üyelikler, lisans ve kullanım koşullarının önceden kabul edilmesine ve uyumlu yazılım, donanım ve internet erişiminin (bunlar ek ücrete tâbi olabilir) olması şartına tâbidir. Netflix Hizmetine üye olabilmek için 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekir.

Herhangi bir Hediye Kartını kullandığınızda, kartın toplam değeri Netflix hesabınıza yansıtılır ve bu Hediye Kartını tekrar kullanamazsanız. Aylık üyelik ücreti, seçtiğiniz plana bağlıdır. Hediye Kartı değerini istediğiniz plan için kullanabilirsiniz, fakat Hediye Kartları sabit bir parasal değere sahiptir ve Hediye Kartı üyelik süresi, seçtiğiniz plana bağlıdır.

İlgili yasa mecbur kılmadıkça Hediye Kartları için (nakit veya başka türlü) iade yapılmaz ve Hediye Kartları sadece Netflix Hizmeti için kullanılabilir. Hediye Kartı üyelik süresi içerisinde istediğiniz zaman Netflix üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz. Üyelik sonlandırma işleminiz, Hediye Kartı süresi bittikten sonra geçerlilik kazanır. Hediye Kartları başka Hediye Kartları satın almak için kullanılamaz ve Hediye Kartlarına yeniden yükleme yapılamaz. Diğer fırsat ya da indirim olanaklarıyla birlikte kullanım hâlinde kısıtlamalar getirilebilir.

Hediye Kartı alıcıya teslim edildikten sonra, Hediye Kartının mülkiyeti ve kaybolma, tahrip veya bozulma riski alıcıya geçer. Kaybolan, çalınan, tahrip edilen veya müsaadeniz dışında kullanılan Hediye Kartlarından Netflix sorumlu değildir. BİR HEDİYE KARTININ BOZUK OLMASI HALİNDE, TEK ÇÖZÜM YOLUNUZ BU HEDİYE KARTINI DEĞİŞTİRMEK OLACAKTIR. Bu koşullar, kanuni haklarınızı etkilemez."

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER