Kuzey Yıldızı İlk Aşk 14. bölüm full tek parça izle Show TV (Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm İZLE)

Show TV'de Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 14. bölümü ile 14 Aralık 2019 Cumartesi akşamı yayınlandı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm izle, Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm izle, Kuzey Yıldızı İlk Aşk 14. bölüm full izle gibi sorguların yanıtı bu haberde.

Show TV'nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 14. bölümü ekranlara geldi. Show TV ekranında Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümü 14 Aralık 2019 Cumartesi akşamı yayınlandı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümünde Yıldız'ın son isteği, bardağı taşıran son damla olmuştur. Kuzey, artık Yıldız'ın sevgisine inanmamaktadır. Yıldız, Kuzey'i güven testine tabi tutayım derken bu sınavdan geçemeyen kendisi olmuştur. Kuzey'in Yıldız'a olan güveni ve inancı yerle bir olmuştur. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyen dizi severler internet ortamında Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm izle, Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm izle, Kuzey Yıldızı İlk AşkShow TV izle gibi araştırmalar yapmaya başladı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 14. bölümde neler oldu? (Kuzey Yıldızı İlk Aşkyeni bölüm)


Yıldız, ileri gittiğini geç de olsa fark eder ve Kuzey'in güvenini tekrar kazanmaya çalışır. Bunun için, Kuzey'in ayak izlerini takip etmeye başlar. Kuzey'in bıraktığı izler; Yıldız'ı, zamanında kendi yaşadığı hayal kırıklıklarına ve aşk acısına götürmektedir. Yıldız'ın geçtiği yollardan, bu kez Kuzey geçmektedir. Yıldız, ufak bir rol değişikliğiyle bu duruma dahil olur. Eskinin tavşanı Yıldız tazı olmuş, Kuzey'i kovalamaktadır.

Kuzey, bu durumdan fazlasıyla sıkılır. Tek başına kalıp kafa dinlemek ister. Bunun için gideceği yer, bellidir. Fakat orda da rahat edemez. Ezeli komşusu, karşısında durmaktadır ama tek bir farkla. Yıldız'ın da kalbi artık çok kırıktır.



Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ersoy Güler'in oturduğu Kuzey Yıldızı'nda başrolleri Aslıhan Güner ve İsmail Demirci paylaşıyor. Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesini romantik, komik ve macera dolu bir anlatımla seyirciyle buluşturan dizide; Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı isim de rol alıyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 14. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi Yıldız Kadıoğlu kimdir?


Köprünün üstündeki iki inatçı keçiden diğeri… O köprüyü yıllardır bırakmayan, hep köprünün diğer ucundan bir gün çıkıp gelecek olan Kuzey'i bekleyen Yıldız, otuzlu yaşların ortasında alımlı, inatçı, tuttuğunu koparan bir kadındır. Kuzey'in dönüşüyle, Yıllardır pas tutmuş olan pusulası Kuzey'ini bulmuş olsa da o, yirmi yıl önceki genç kız değildir. Aşkı nasıl ki küllenmediyse, öfkesi de küllenmeyecektir.

17 Aralık 1987'de dünyaya gelen Aslıhan Güner, çocukluk yıllarından itibaren hayalini kurduğu oyunculuğa Barış Manço Kültür Merkezi'nde gördüğü eğitimle adım atmıştır.

Son dakika Aktüel Haberler FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER