Kuruluş Osmanlı 2. bölüm fragmanı İZLE - Kuruluş Osmanlı yeni bölüm fragmanı İZLE

Kuruluş Osmanlı dizisi ATV'de 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osmanlı dizisi yeni bölüm fragmanı olan Kuruluş Osmanlı 2. bölüm fragmanını izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - ATV'nin başrolünde Burak Özviçit'in oynadığı yeni dizisi Kuruluş Osmanlı 1. bölümü yayınlandı. Kuruluş Osmanlı 1. bölümü nefesleri kesti. Ağabeyinin yokluğunda Kayı Obası'nı idare eden Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos'u ziyaret eder. Maksadı Ertuğrul Bey'in kurduğu ilişkiler çerçevesince bir ticaret ve güevnlik anlaşması yapmaktır. Bölüm özeti haberimizin devamında. Kuruluş Osmanlı dizisi 1. bölüm olan Kuruluş Osmanlı ilk bölümünü izleyenler hemen Kuruluş Osmanlı 2. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Kuruluş Osmanlı 1. bölüm özeti ve Kuruluş Osmanlı 2. bölüm fragmanı haberimizde.

Kuruluş Osmanlı dizisi 1. bölüm özeti (Kuruluş Osmanlı dizisi ATV)


Ağabeyinin yokluğunda Kayı Obası'nı idare eden Dündar Bey, otağ ahalisi ve beylerle birlikte Kulucahisar Tekfuru Yorgopolos'u ziyaret eder. Maksadı Ertuğrul Bey'in kurduğu ilişkiler çerçevesince bir ticaret ve güevnlik anlaşması yapmaktır. Ancak Kayıları burada bekleyen tek şey Yorgopolos'un dostluğu değildir. Tekfurun, Türklerle kurduğu yakın ilişkiden rahatsız olan ezoterik bir yapılanma, kanlı bir operasyon için düğmeye basar. Amcası Dündar bey'in yanında kaleye giden Osman, göstermiş olduğu kahramanlık ile bütün planları bozar. Yaşananlar Kayı'nın gözü kara yiğidi Osman için gizli bağlantılarla dolu tehlikeli bir maceranın başlangıcıdır.


Kuruluş Osmanlı dizisi oyuncuları


Yapım : Bozdağ Film
Yapımcı : Mehmet Bozdağ
Genel Yönetmen: Metin Günay
Yönetmen : Ahmet Yılmaz – Fethi Bayram
Senaryo : Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ, Ozan Bodur
Oyuncular : Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Saruhan Hünel, İsmail Hakkı, Tuğrul Çetiner, Ayşegül Günay, Alma Terzic, Emre Basalak , Abdül Süsler, Eren Hacısalihoğlu, Özge Törer, Buse Arslan, Aslıhan Karalar, Serhan Onat, Uğur Arslan, Açelya Özcan, Emel Dede, Yiğit Uçan, Ali Sinan Demir, Şevket Çapkınoğlu, Ayşen Gürler, Yaşar Aydınlıoğlu


Kuruluş Osmanlı 2. bölüm fragmanı ATV İZLE


ATV'nin yeni dizisi Kuruluş Osmanlı dizisinin 2. bölüm tanıtımı çıktı. Kuruluş Osmanlı 1. bölümünü izleyenler hemen internet ortamında Kuruluş Osmanlı 2. bölüm fragmanı izle, Kuruluş Osmanlı yeni bölüm fragmanı izle, Kuruluş Osmanlı 2. bölüm tanıtımı izle, Kuruluş Osmanlı yeni bölüm tanıtımı izle şeklinde arama yapmaya başladı. Kuruluş Osmanlı 2. bölüm olan Kuruluş Osmanlı yeni bölüm fragmanını izlemek için gerekli olan bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER