Kurban Bayramı tatili uzatılacak mı? Kurban bayramı ne zaman? (Kurban Bayramı ne zaman başlıyor?)

Kurban Bayramı vesilesi ile tatil yapacak olan vatandaşlar internet ortamında Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı ne zaman başlıyor?

Kurban bayramı ne zaman? Kurban Bayramı ne zaman başlıyor? Vatandaşların merakla beklediği Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? İnternet ortamında en çok aratılan konuların başında Kurban Bayramı tatili ve Kurban Bayramı tatili kaç gün olacağı yönünde sorular geliyor? Detaylar haberimizde.


Kurban Bayramı tatili ne zaman? Kurban Bayramı tatili uzatılacak mı?


Kurban Bayramı vesilesi ile tatil yapacak olan vatandaşlar internet ortamında Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı ne zaman başlıyor? Kurban Bayramı tatili uzatılacak mı? sorularını araştırmaya başladı.

Kurban Bayramı tatili 10 Ağustos Cumartesi günü arefe ile başlayacak ve 14 Ağustos Çarşamba günü 4. günü itibari ile son bulacak. Vatandaşların en çok merak ettiği konuların başında ise Perşembe ve Cuma günlerinin de dahil edilip edilmeyeceğiydi.

''UZATILMASINA KARŞIYIM''

Ekonomi Bakanı Berat Albayrak, Kurban Bayramı tatilinin uzatılıp uzatılmayacağı yönünde açıklamalarda bulundu. Berat Albayrak, Kurban Bayramı'nın Perşembe ve Cuma günleri de dahil edilerek uzatılma fikrine 'Karşıyım' dedi.

Kurban Bayramı tatili ile iligili yorumlar için


Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER