Konyaspor'un muhtemel Bursaspor 11'i

Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında bugün deplasmanda Bursaspor’a konuk olacak 

FutbolArena - Ligde iki maçtır kazanamayan Atiker Konyaspor, Bursaspor karşısında yeniden 3 puanla tanışmak ve UEFA Avrupa Ligi'nde karşılaşacağı Braga maçı öncesi moral bulmak istiyor. Anadolu Kartalı, evindeki son yenilgisini ikinci haftada Başakşehir'e karşı alan Bursaspor'a mağlubiyeti tekrar hatırlatma peşinde. Atiker Konyaspor ile Bursaspor arasındaki mücadele, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak. Maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek.

ÇAMDALI DÖNÜYOR

Sarı kart cezası nedeniyle geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'ye karşı forma giyemeyen ve eksikliği hissedilen Ali Çamdalı, cezasını tamamlamasının ardından formasına kavuşuyor. Tecrübeli oyuncu, Bursaspor maçında temsilcimizin en büyük kozlarından biri olacak. Tedavisi süren Jagos Vukovic ise bu maçta da forma giyemeyecek. Vukovic'in yerine Abdülkerim Bardakçı'nın oynaması bekleniyor.

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR'DA

İki yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig tarihinde daha önce 26 kez karşı karşıya geldi. Bu maçların 11'ini Bursaspor kazanırken, yeşil-beyazlı ekip 7 mücadeleden galibiyetle ayrıldı. 8 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük kuramadı.

EKİM'DE TEK GALİBİYET

Konyaspor için ekim ayı pek de iyi geçmedi. Bu ay 4 karşılaşmaya çıkan temsilcimiz, 1 galibiyet, 1 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Ekim ayını Adanaspor'u galibiyetiyle açan Anadolu Kartalı, daha sonra Başakşehir ve Braga ile berabere kaldı, Fenerbahçe'ye ise mağlup oldu. Konya ekibi, Bursaspor'u yenerek, galibiyetle açtığı ekim ayını galibiyetle kapatmak istiyor.

MUHTEMEL 11

Atiker Konyaspor'un Bursaspor maçına Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Abdülkerim Bardakçı, Douglas, Volkan Fındıklı, Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Amir, Milosevic ve Rangelov'dan oluşan 11 ile çıkması bekleniyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Atiker Konyaspor Son Dakika Haberleri