Konyaspor-Trabzonspor canlı izle, Konyaspor-Trabzonspor şifresiz izle (Konyaspor-Trabzonspor beIN Sports canlı izle,Konyaspor-Trabzonspor bein sports şifresiz İZLE)

Konyaspor-Trabzonspor Süper Lig 6. hafta mücadelesi saat 17:00'da başlayacak. Konyaspor-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Konyaspor-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Konyaspor-Trabzonspor bein sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 6. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor son lig maçında deplasmanda Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup etti. Konyaspor ise son lig maçında deplasmanda Giresunspor ile golsüz berabere kaldı. Ligin namağlup iki takımı karşı karşıya gelecek. Konyaspor-Trabzonspor maçı saat 17:00'da başlayacak. Konyaspor-Trabzonspor maçının 11'leri belli oldu. Konyaspor-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Konyaspor-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Konyaspor-Trabzonspor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.

Konyaspor-Trabzonspor maçı ilk 11'leri


Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Soner, Hadziahmetovic, Bytyqi, Endri Çekici, Serdar Gürler, Cikalleshi

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar Ie, Hugo, Denswil, Berat, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius

Konyaspor-Trabzonspor maç haberleri



Trabzonspor ile İttifak Holding Konyaspor, bugün Konya'da yapacakları maçla Süper Lig'de 41. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 40 lig maçında Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 20-10 üstünlüğü bulunuyor. Rekabetteki 10 müsabakada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 62 kez rakip fileleri havalandırdı, kalesinde 45 gol gördü.


Konyaspor - Trabzonspor maçı istatistik haberleri


Konyaspor'un bu sezon Süper Lig'de mücadele eden takımlar arasında en fazla mağlup ettiği iki rakibinden biri Trabzonspor (10; Kayserispor). Yeşil-beyazlıların lig tarihinde en fazla gol attığı takım da Karadeniz ekibi (45).Konyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan son 11 Süper Lig maçının hiçbirinde üst üste iki kez aynı sonuç alınmazken, bu karşılaşmaların dördü ve sonuncusu berabere bitti (2G-5G). Bu sezon evinde oynadığı iki Süper Lig maçını da kazanan Konyaspor, en üst ligde hiçbir sezona ilk üç iç saha karşılaşmasını da kazanarak başlayamadı. (Opta)


Konyaspor - Trabzonspor beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 6. haftasında Konyaspor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. İki takım da ligde henüz mağlubiyet almadı. Konyaspor-Trabzonspor maçı saat 17:00'da başlayacak. Konyaspor-Trabzonspor maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Konyaspor-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Konyaspor-Trabzonspor canlı izle, Konyaspor-Trabzonspor şifresiz izle, Konyaspor-Trabzonspor bein sports izle, Konyaspor-Trabzonspor bein sports canlı izle, Konyaspor-Trabzonspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Konyaspor-Trabzonspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER