Konyaspor Sivasspor canlı izle, Konyaspor Sivasspor şifresiz İZLE (Konyaspor Sivasspor beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Süper Lig'de Konyaspor Sivasspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Konyaspor Sivasspor maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Konyaspor Sivasspor bein sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

İsmail Kartal ile Süper Lig'de 15 puanla 12. sırada yer alan Konyaspor, Süper Lig'de haftanın maçında Rıza Çalımbay idaresinde 11 puanla 17. sırada bulunan Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Heyecanlı mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Konyaspor Sivasspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Konyaspor Sivasspor maçının 11'leri belli oldu. Konyaspor Sivasspor maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Konyaspor Sivasspor maçını canlı ve şifresiz izlemek için Konyaspor Sivasspor bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.


Konyaspor Sivasspor maçı ilk 11'leri



Konyaspor: Sehic, Skubic, Ahmet, Uğur, Abdülkerim, Oğuz, Milosevic, Amir, Ömer Ali Şahiner, Farouk Miya

Sivasspor: Samassa, Marcelo, Appindangoye, Robin Yalçın, Uğur, Claudemir, Fajr, Hakan, Erdoğan Yeşilyurt, Max Gradel, Kayode


Konyaspor Sivasspor maç haberleri



Rıza Çalımbay, “Ligde Konyaspor ile karşılaşacağız. Bu maçta galibiyetten başka hiçbir şey düşünmüyoruz. Orada kendi sahamızda oynuyormuşuz gibi galip gelmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Konyaspor da sezon başında gibi değil toparlandı. Benim de yakından tanıdığım bir takım. Çok zor bir maç olacak ama kesinlikle hedefimiz 3 puan. Başka bir şey düşünmüyorum onu da almak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

Rıza Çalımbay ve yardımcıları yönetiminde kulüp tesislerinde basına kapalı olarak yapılan son antrenman ısınma ve açma germe hareketleriyle başladı. Ardından 3 grup halinde 5'e 2 top kampa, pas ve pres çalışması yapan kırmızı-beyazlılar, idmanın son bölümde ise taktik ağırlıklı çalışmalar yaptı. (İHA)


Konyaspor Sivasspor beIN Sports canlı yayın



Süper Lig'in 13. hafta maçında Konyaspor ile Sivasspor karşı karşıya gelecek. Konyaspor Sivasspor maçı saat 19:00'da başlayacak. Konyaspor Sivasspor maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Konyaspor Sivasspor maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Konyaspor Sivasspor canlı izle, Konyaspor Sivasspor şifresiz izle, Konyaspor Sivasspor bein sports izle, Konyaspor Sivasspor bein sports canlı izle, Konyaspor Sivasspor bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı.

CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER