Kocaelispor - Erzin Belediyespor maçı canlı takip et

Spor Toto 3. Lig 1. Grup 22. haftasında Kocaelispor, Erzin Belediyespor'u ağırlayacak. Kocaelispor - Erzin Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda gibi soruların cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz. 

FutbolArena - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor, 22. hafta mücadelesinde Erzin Belediyespor'u konuk edecek. Ligde son haftalarda yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek isteyen Kocaelispor, İzmit İsmetpaşa stadında Erzin Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak.

Kocaelispor - Erzin Belediyespor maçı bilet fiyatları


Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 22. hafta mücadelesinde sahasında Erzin Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Kocaelispor'da yönetim bu zorlu maçın bilet fiyatlarını açıkladı.

BİLET FİYATLARI ŞU ŞEKİLDE:
Deniz Tarafı Kale Arkası Bilet: 10 TL
Maraton Tribünü Bilet: 15 TL
Numaralı B Tribün Bilet: 25 TL
Numaralı A Tribün Bilet: 40 TL
VIP Protokol Tribün Bilet: 100 TL

TARAFTARIN YOĞUN İLGİSİ BEKLENİYOR

Kocaelispor'da takımda sakat olan Yusuf ile Mehmet yok. Cizre maçında sarı kart cezasını çeken Oğuzhan takıma döndü. Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız'ın geçen haftadaki kadroda sadece bir değişiklik yaparak İshak'ın yerine Oğuzhan'a ilk tertipte şans vermesi bekleniyor. İsmetpaşa Stadı'nda oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak maçı Kayseri bölgesinden Nuri Karahançer yönetecek. Zirve mücadelesindeki önemli maça taraftarın yoğun ilgisi bekleniyor.


Kocaelispor - Erzin Belediyespor maçı canlı TV yayın var mı?


Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta geçtiğimiz hafta Cizrespor ile golsüz berabere kalara üst üste son 2 lig maçında 4 puan kaybeden Kocaelispor, Erzin Belediyespor karşılaşmasına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Kocaelispor - Erzin Belediyespor maçı 5 Şubat Pazar günü saat 13:30'da başlayacak. Müsabaka herhangi bir TV kanalından canlı yayınlanmayacak.

MAÇI CANLI TAKİP EDİN!

Futbolarena anasayfasından devam...

Kocaelispor Son Dakika Haberleri