Kayserispor'un muhtemel Galatasaray 11'i

Galatasaray ile karşılaşacak olan Kayserispor, öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını noktaladı ve maç saatini beklemeye başladı. 

FutbolArena - Teknik Direktör Sergen Yalçın ile iyi bir ivme yakalayan ve son 5 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen Kayserispor, Pazar günü renktaşı Galatasaray ile lig maçında karşılaşacak.

Galatasaray ile oynayacağı zorlu mücadele için yarın 16.15 uçağı ile İstanbul'a geçmeyi planlayan Kayserispor hava şartlarından dolayı uçak gününü ve saatini erkene aldı. Kayserispor kafilesi akşam 21.05 uçağı ile İstanbul'a geçerek konaklayacağı otele ulaştı.

Galatasaray maçı öncesi Kayserispor'un eksik ve cezalı oyuncuları


Zorlu Galatasaray maçı öncesinde Kayserispor'da sadece 1 ismin sakatlığı bulunuyor. Teknik direktör Sergen Yalçın, bu maçta adele bölgesinde sakatlığı bulunan Dagloua'dan yoksun olacak. Kayseri ekibinde tecrübeli stoper dışında sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Galatasaray - Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta?


12 Şubat Pazar günü saat 19:00'da Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray-Kayserispor karşılaşmasını İstanbul bölgesinden Hüseyin Göçek yönetecek.

MUHTEMEL 11

Kayserispor Pazar günü oynayacağı Galatasaray mücadelesine; Ali Ahamada, Levent Gülen, Kaba Biyik, Mabiala, Erkan Kaş(Hakan Aslantaş), Samba Sow, Güray Vural, Raheem Lawal, Deniz Türüç, Varela ve Umut Bulut 11'i ile çıkması bekleniyor.

Haber: Abdulkadir Paslıoğlu/Kayseri

Futbolarena anasayfasından devam...

Kayserispor Son Dakika Haberleri