Kayserispor-Galatasaray canlı izle, Kayserispor-Galatasaray şifresiz izle (Kayserispor-Galatasaray beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Kayserispor-Galatasaray Süper Lig 6. hafta mücadelesi saat 20:00'da başlayacak. Kayserispor-Galatasaray maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Kayserispor-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek için Kayserispor-Galatasaray bein sports canlı izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 

FutbolArena - Süper Lig 6. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Son lig maçında Alanyaspor'a 1-0 yenilen Galatasaray, ligde oynadığı son 3 müsabakada 7 puan kaybetti. Kayserispor ise son lig maçında deplasmanda Hatayspor'a 2-1 mağlup oldu. Kayserispor-Galatasaray maçı saat 20:00'da başlayacak. Kayserispor-Galatasaray maçının 11'leri belli oldu. Kayserispor-Galatasaray maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Kayserispor-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler için Kayserispor-Galatasaray bein sports canlı izle bilgileri haberimizde.


Kayserispor - Galatasaray maçı ilk 11'leri


Kayserispor: Lung, Onur, Kolovetsios, Majid, Carole, İbrahim, Attamah, Emrah Başsan, Mensah, Cardoso, Thiam

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Alpaslan, Nelsson, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Gustavo, Emre Kılınç, Feghouli, Oğulcan, Mostafa Mohamed


Kayserispor - Galatasaray maç haberleri


Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında bu akşam Yukatel Kayserispor ile yapacağı karşılaşma için önceki gün Kayseri'ye geldi. Kayseri Havalimanı'nda Galatasaray kafilesini karşılayan bir grup taraftar, teknik direktör Fatih Terim ve futbolculara yoğun ilgi gösterdi. Sarı-kırmızılı takım, havalimanı çıkışında bekleyen otobüsle konaklayacağı otele geçti. Yukatel Kayserispor-Galatasaray maçı, Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak. Galatasaray'ınkamp kadrosunda, yoğun fikstürde sakatlık sorunu yaşamamaları adına riske edilmeyen Berkan Kutlu, Cicaldau ve Halil Dervişoğlu yer almadı.

Kayserispor - Galatasaray maçı istatistik haberleri


Galatasaray'a rakip olduğu son sekiz Süper Lig maçının yedisini kaybeden Kayserispor (1B), aldığı mağlubiyetlerin tamamında 3+ gol yedi (toplam 23 gol). Süper Lig tarihinde bir rakibine mağlup olmadan en fazla konuk olan takım, Kayserispor deplasmanında çıktığı 16 maçı da kaybetmeyen Galatasaray (8G 8B). Kayserispor'un Süper Lig tarihinde en fazla gol yediği rakibi olan Galatasaray (72), aynı zamanda Kayseri ekibinin en fazla mağlup olduğu iki takımdan biri konumunda (19; Fenerbahçe ile eşit). Süper Lig'de çıktığı son üç maçta 7 puan kaybeden Galatasaray (2B 1M), daha önceki 12 karşılaşmada aynı miktarda puan bırakmıştı (9G 2B 1M). (Opta)


Kayserispor - Galatasaray beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 6. haftasında Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Kayserispor-Galatasaray maçı saat 20:00'da başlayacak. Kayserispor-Galatasaray maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Kayserispor-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Kayserispor-Galatasaray canlı izle, Kayserispor-Galatasaray şifresiz izle, Kayserispor-Galatasaray bein sports izle, Kayserispor-Galatasaray bein sports canlı izle, Kayserispor-Galatasaray bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Kayserispor-Galatasaray maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgilere aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER