Kayserispor'da Ali Ahamada güven verdi

Sarı-Kırmızılı takımın başarılı genç kalecisi Ali Ahamada, Ümraniyespor karşısında oynanan karşılaşmada oynadığı futbol ile göz doldurdu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başarılı kaleci Ali Ahamada güven vermeye devam ediyor. Geçen sezon devre arasında Kayserispor'a gelen Fransız kaleci geldiği günden bugüne kadar oynadığı futbolun yanı sıra Sarı-Kırmızılı takımın ligde kalmasında büyük pay sahibi. Yeni sezon öncesi çalışmalarını sürdüren Ali Ahamada, önce ki gün oynanan PTT 1.Lig ekiplerinden Ümraniyespor maçında göstermiş olduğu performans ile yeni sezon öncesi güven verdi.

Kayserispor yönetimi antrenmanı izledi


Kayserispor yönetimi önceki oynanan Ümraniyespor maçını Başkan Recep Mamur ve yöneticiler yakından takip etti.

Spor Toto Süper Ligekiplerinden Kayserispor'da yeni sezon hazırlıkları Pazartesi günü ikinci etap kampı ile devam edecek. Dün son çalışmasını yaparak 3 gün izine çıkan Sarı-Kırmızılılar şimdilik tek gündem transfer. İlk etap kampını ilimizi tamamlayan ve önceki gün PTT 1.Ligin yeni ekiplerinden Ümraniyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelen Kayserispor rakibi karşısında oynadığı futbol memnun etmedi. Karşılaşmayı yakından takip eden Kayserispor yönetimi daha sonra transfer görüşmesi için kulüp tesislerinde konuştular. Başkan Recep Mamur,Oğuz Ortaköylüoğlu, Yücel Şahin, Rıfat Pehlivan ve Ali Çetin karşılaşmayı pür dikkat izlediler. Diğer yandan Kayserispor eski yönetici olan İskender Belük'te karılaşmayı izleyenler arasındaydı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Kayserispor Son Dakika Haberleri