Kayserispor-Beşiktaş canlı izle, Kayserispor-Beşiktaş şifresiz İZLE (Kayserispor-Beşiktaş beIN Sports canlı ve şifresiz İZLE)

Kayserispor-Beşiktaş Süper Lig 30. hafta müsabakası saat 21:00'da başlayacak. Kayserispor-Beşiktaş maçını beIN Sports canlı yayınlayacak. Kayserispor-Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz izlemek için Kayserispor-Beşiktaş bein sports canlı yayın bilgileri haberimizde. 

FutbolArena - Süper Lig 30. haftasının kapanış maçında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Kümede kalma mücadelesi veren ve pandemi sonrasında üst üste puanları toplayan Kayserispor, son olarak Sivasspor deplasmanında 2-0 galip geldi. Beşiktaş ise ligde ilk 3'te yer almak için Kayserispor karşısında 3 puan hedefiyle sahada. Kayserispor-Beşiktaş maçı saat 21:00'da başlayacak. Kayserispor-Beşiktaş maçının 11'leri belli oldu. Kayserispor-Beşiktaş maçını beIN Sports canlı ve şifresiz yayınlayacak. Kayserispor-Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz izlemek için gerekli bilgileri haberimizde.


Kayserispor - Beşiktaş maçı ilk 11'leri


Kayserispor: Lung, Miguel Lopes, Sapunaru, Diego, Gustavo, Hasan Hüseyin, Djedje, Enver Cenk Şahin, Kvrzic, Pedro Henrique, Kravets

Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Gökhan Gönül, Vida, Victor Ruiz, Rıdvan Yılmaz, Necip Uysal, Lens, Atiba, Elneny, Diaby, Burak Yılmaz

Kayserispor - Beşiktaş Süper Lig Puan Durumu


Beşiktaş, Süper Lig'de 50 puanla 5. sırada yer alıyor. Kayserispor ise 28 puanla 16. sırada bulunuyor. Beşiktaş ligdeki son 2 maçını kazandı ve rakiplerine 8 gol attı. Kayserispor son 4 lig maçından 3 galibiyet elde ederek küme düşmeme hedefine büyük bir adım attı.


Kayserispor - Beşiktaş maç haberleri


Hes Kablo Kayserispor, sahasında oynayacağı Beşiktaş maçını kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Bu sezon Süper Lig'e veda eden takımlar arasında yeralmamak adına mücadele veren Hes Kablo Kayserispor, 6 Temmuz Pazartesi günü sahasında oynayacağı Beşiktaş maçını kazanmak istiyor. Ligin ikinci yarısında sahasında oynadığı 6 maçta yenilgi yüzü görmeyen ve son 3 iç saha maçını kazanan Hes Kablo Kayserispor, yarınki maçta Beşiktaş'ı da mağlup ederekhem seriyi sürdürmek hem de kümede kalma umutlarını iyice artırmak istiyor. (İHA)


Kayserispor - Beşiktaş maçı istatistik haberleri


İki takım bugüne kadar Lig ve Türkiye Kupası'nda 44 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Kayserispor 11 galibiyet alırken, 10 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş, 23 kez rakibini devirmeyi başardı. Kayserispor'un sahasında oynanan maçlarda ise ev sahibi ekibin üstünlüğü bulunuyor. Beşiktaş bu deplasmanda çıktığı 22 maçta yalnızca 6 galibiyet alırken, 7 mücadele beraberlikle sonuçlandı. Kayserispor, evinde rakibini 9 kez devirmeyi başardı. (İHA)


Kayserispor - Beşiktaş beIN Sports canlı yayın


Süper Lig 30. haftasında Kayserispor ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Kayserispor-Beşiktaş maçı saat 21:00'da başlayacak. Kayserispor-Beşiktaş maçını beIN Sports 1 canlı yayınlayacak. Kayserispor-Beşiktaş maçını canlı ve şifresiz izlemek isteyenler maçın başlamasına kısa süre kala Kayserispor-Beşiktaş canlı izle, Kayserispor-Beşiktaş şifresiz izle, Kayserispor-Beşiktaş bein sports izle, Kayserispor-Beşiktaş bein sports canlı izle, Kayserispor-Beşiktaş bein sports şifresiz izle şeklinde arama yapmaya başladı. Kayserispor-Beşiktaş maçının heyecanı canlı yayında FutbolArenaTV'de.

CANLI YAYIN

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER