Kayserispor'a PFDK'dan ceza geldi

Trabzonspor maçında yaşanan olaylar sonrası Kayserispor'a PFDK'dan ceza geldi.

FutbolArena - Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) 08.12.2016 tarih ve 35 sayılı toplantısında aldığı karar doğrultusunda Kayserispor'a tribün kapatma cezası verdi.

Bu karar Kayserispor'un kendi sahasında oynayacağı ilk maç olan Kardemir Karabükspor maçında uygulanacak. İlk yarının son maçında taraftarından yoksun çıkacak olan Kayserispor taraftarı oldukça gergin.

PFDK'NIN KAYSERİSPOR KARARI

Kurulun aldığı karar şöyle: ''Kayserispor Kulübünün, 05.12.2016 tarihinde oynanan KAYSERİSPOR - TRABZONSSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU ALT TRİBÜN A,B,C,D,E,ve KUZEY ALT C,D,E bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine karar verilmiştir''

Futbolarena anasayfasından devam...

Kayserispor Son Dakika Haberleri