Kayserisporlu Deniz Türüç'ten FutbolArena'ya transfer sözleri

Kayserispor'da top koşturan Deniz Türüç, transferiyle ilgili FutbolArena'ya özel açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Özel - Kayserispor'da bu sezon sergilediği performansla dikkat çeken isimlerin başında gelen Deniz Türüç, FutbolArena'ya özel açıklamalarda bulundu. Geleceği hakkında konuşan genç futbolcu, transferiyle ilgili şu anda hiçbir şeyin netleşmediğini söyledi.

Kayserisporlu Deniz Türüç transfer olacak mı?


FutbolArena Kayseri Muhabiri Abdulkadir Paslıoğlu'nun sorularını yanıtlayan Deniz Türüç, "Ben henüz hiçbir kulüple görüşmedim. Genç ve iyi bir futbolcu olduğunuzda sizinle ilgili haberler çıkması normal. Benim için gideceğim yere oynamam önemli. Bir tek hoca istemeyecek, başkanın da beni istemesi ve sevmesi lazım. Şu anda Fenerbahçe, Beşiktaş veya Galatasaray demem doğru olmaz. Hiçbir şey net değil." şeklinde konuştu.

"FUTBOLDA HER AN HER ŞEY OLABİLİR"

Transfer konusunda her an bir gelişme olabileceğini belirten genç oyuncu, "Futbolda hiçbir zaman 'ben başka gitmem' diye bir dünya yok. Futbolda ne zaman ne olacağı belli değil. Bugün burada oynuyorum ama belki yarın başka hoca gelecek ve oynayamayacağım. Transfer konusunda her şey olabilir. Ben bir Türk'üm ve bundan dolayı gururluyum. Burada kalma şansım daha fazla ama yine de hiçbir şey belli olmaz." dedi.


Deniz Türüç kimdir, kaç yaşında, nereli? Deniz Türüç transfermarkt


Kayserispor'un 1993 doğumlu ofansif orta saha oyuncusu Deniz Türüç Hollanda doğumlu gurbetçi bir futbolcu.

Bu sezon yüksek performansıyla dikkat çeken Deniz, 2015-2016 sezonu başında Go Ahead Eagles'tan 500 bin euro karşılığında transfer edilmişti. Bu sezon Süper Lig'de 10 gol ve 10 asist gibi önemli bir skor istatistiği yakalayan Deniz Türüç sol ayağını raket gibi kullanıyor.

Kayserispor'un bu sezon kullandığı kornerleri, frikikleri ve penaltıları sol ayağı ile çok etkili kullanan Deniz Türüç gollerinin ve asistlerin önemli bir kısmını duran toplardan yaptı. Geçen sezon 2 gol 1 asist istatistiğinde kalan Deniz, tam 4 sezondur, sezonda en az 30 maça çıkıyor ama ilk kez böyle skor katkısı yaptığı bir sezonu geçiriyor. 24 yaşındaki oyuncu geçmiş 4 sezonda sakatlık ve yedek kalma sorunu yaşamadı. Hem Hollanda Eredivisie, hem de Süper Lig'de devamlı ilk 11 oyuncusu olmayı başarmıştı ve bu sezon da beklenen patlamayı gerçekleştirdi. Gelecek sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Deniz Türüç Transfermarkt verilerine göre 3 milyon Euro piyasa değerine sahip.

Röportaj: Abdulkadir Paslıoğlu / Kayseri

Futbolarena anasayfasından devam...

Kayserispor Son Dakika Haberleri