Kayserispor'da Sabri transferinde beklenmedik pürüz

Kayserispor'un Sabri Sarıoğlu transferinde beklenmedik gelişme! Tecrübeli futbolcu haber vermeden İstanbul'a gitti. 

FutbolArena Özel - Kayserispor'da Sabri Sarıoğlu şoku! Geçtiğimiz günlerde Erzurum'da Sabri ile bir araya gelen Kayserispor yöneticileri tecrübeli futbolcuyla prensipte anlaşma sağlanmasına rağmen sonrasında belirtilen süre içerisinde Sabri'den herhangi bir geri dönüş olmayınca transferde beklenmedik bir durum yaşandı.

Kayserispor'da Sabri transferinde son dakika haberleri


Kayserispor bir süredir Galatasaray'dan ayrılan tecrübeli futbolcu Sabri'yi transfer etmek için yoğun uğraş verirken, son dakikada çarpıcı bir gelişme yaşandı. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Erzurum'da Sabri ve Kayserispor yöneticileri bir araya gelerek prensip anlaşmasına varılmıştı. Ancak FutbolArena'nın ulaştığı bilgiye göre; Sabri transferinde son dakika pürüzü çıktı!

SABRİ GERİ DÖNÜŞ YAPMADI, İSTANBUL'A GİTTİ"

Sabri Sarıoğlu ile Erzurum'da yapılan görüşmelerde anlaşma sağlandı. Ancak resmi imzalar için iki taraf birbirinden süre istedi. İstenen süre 17 Temmuz itibariyle dolmasına rağmen Sabri'den henüz bir geri dönüş gerçekleşmedi. Tecrübeli futbolcu Sabri, Kayserispor yönetimiyle Erzurum'da yaptığı görüşmenin ardından belirtilen süre içerisinde geri dönüş yapmayıp direkt İstanbul'a dönünce transferde pürüz çıktı.

Kayserispor, Sabri Sarıoğlu'na 2 yıllık mukaveleden senelik 750 bin euro önermişti.

Sarı Kırmızılı takımla ilgili son dakika gelişmelerine Kayserispor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Kayserispor Son Dakika Haberleri