Kayserispor'da Gyan Asamoah'ın attığı golde Gana'da büyük sevinç
Fenerbahçe - Kayserispor karşılaşmasında Asamoah Gyan'ın 90+5'te attığı gol, Gana'da büyük sevinçle karşılandı.
FutbolArena - Fenerbahçe ile 3-3 berabere kalan Kayserispor'da uzun süren sakatlığının bitmesinin ardından Ganalı futbolcu Asamoah Gyan, Mendes'in yerine 73. dakikada oyuna dahil oldu.
Asamoah Gyan 90+5. dakikanın son saniyelerinde sarı-kırmızılı takıma bir puanı getiren golü atarak camianın büyük bir sevinç yaşamasına neden oldu.
Gyan Asamoah'ın Fenerbahçe'ye attığı gol
Ganalı dünya yıldızının attığı gol, ülkesinde de büyük sevinç yaşanmasına neden oldu. Asamoah Gyan'ın ailesi ve arkadaşları Gana'da 90+5'te atılan golün sevincini yaşadı. Gana'da çekilen ve Kayserispor taraftarları ile paylaşılan görüntü 13 bin kişi tarafından beğenildi.
Sarı Kırmızılı takımla ilgili tüm gelişmelere Kayserispor Haberleri sayfasından ulaşabilirsiniz.