Kayserispor yönetiminden iki farklı Halis Özkahya açıklaması

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Galatasaray maçının ardından hakem konusunda farklı açıklama yaptılar. 

FutbolArena - Kayserispor'un Galatasaray'a 3-0 yenildiği maçın ardından yönetimden hakem hakkında iki farklı açıklama geldi.

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparak, "Adalet isteyenler adaletlerini buldu. Tüm Türkiye gördü. Daha fazla konuşmak istemiyorum' dedi.

Kayserispor Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ise "Bugünkü mağlubiyeti hakeme bağlayamayız. Başkan biraz duygusal yaklaştı ama doğrusu bu, gerçek bu." dedi.

Mustafa Tokgöz, "Hakemlere bağlayamayız. Biz istediğimiz futbolu oynayamadık. Hakem olayına gelince. Kayserispor olarak eski hakemlerden oluşan 6 kişilik bir hakem heyeti kurduk. Sadece maçlarımızda verilen kararlarını bize raporunu iletiyorlar. Bu maçta da raporumuz geldi. Heyetimiz, Taylan'ın pozisyonunun kırmızı kart olmadığını söyledi." ifadelerinikullandı.

MUSTAFA TOKGÖZ TV100'E BAĞLANDI: "BAŞKANIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUM, YANLIŞ ANLAŞILMIŞ OLABİLİR"

Berna Başkan yanımda o açıklamayı yaptıktan sonra benim hakemlerle ilgili aksi yönde açıklama yapmam Berna başkanımızı zor duruma düşürmüş olabilir. Berna Başkan hepimizden daha duygularını yoğun yaşar. Çok fazla fedakarlık yaptı. Berna başkanımızın o açıklamayı yapması kadar doğal bir şey olamaz. 100 milyon TL'nin üzerinde kulübe para verdi.

"HAKEM HAKKINDAKİ FİKİRLERİM DEĞİŞMEDİ"

Hakem hakkındaki fikirlerim değişmedi. Bakın Abdurrahim Albayrak geçen hafta adalet istiyoruz dedi. Umarım benim bugünkü açıklamalarım sayın Abdurrahim Albayrak'a ve tüm yöneticilere örnek olur. Objektif bakmalarını sağlar. Dilerlerse hakem heyetimizi onlara yönlendirebilirim. Futbolu konuşmam lazım. Yine aynı şeyler olsa, yine aynı açıklamayı yaparım. Beşiktaş maçında da hiçbir şey oynamamıştık. O zaman da hakem hatası yok demiştim ve olsa dahi biz kötü oynadık demiştim.

Galatasaray Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Kayserispor Son Dakika Haberleri