Kayserispor, Kana Biyik ile anlaşma sağlayamadı

Kayserispor yönetimi gelecek sezon sözleşmesi sona erecek olan Kana Biyik ile transfer görüşmesi gerçekleştirdi. 

FutbolArena Özel - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un başarılı savunma oyuncusu Kana Bıyık'ın gelecek sezon sözleşmesi sona erecek. Kayserispor yönetimi Kana Biyik takımda tutmak adına oyuncusu ile bir görüşme gerçekleştirdi.


Kayserispor Haber: Kana Biyik takımdan ayrıldı mı?



2016-2017 sezonundan beri Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor formasını başarılı bir şekilde terleten Kamerunlu savunma oyuncusu Kana-Biyik'ın sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Kayserispor yönetimi oyuncusu ile bugün bir görüşme gerçekleştirdi. Kayserispor, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Kana Biyik'la yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç alamadı.

TRABONSPOR'UN RADARINDA

Oyuncu kendisine gelen teklifleri değerlendirecek. Kana-Biyik'ın adı bir süredir Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile anılıyordu.

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon 30 karşılaşmada süre alan Kana Bıyık, 2,475 dakika süre aldı ve takımı adına gol, asist üretemedi.


Hikmet Karaman, Kayserispor'dan ayrılacak mı?


Kayserispor Başkanı Erol Bedir ve beraberindeki yönetim kurulu, Hikmet Karaman için yeni sezon öncesi son kararını verdi. Kayserispor, teknik direktör Hikmet Karaman'la önümüzdeki sezonda da yola devam edecek. Sarı-kırmızılılar Hikmet Karaman ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamış ve tecrübeli teknik direktörün gösterdiği performanstan memnun kalmıştı.

Hikmet Karaman, Akhisarspor ile 2-2 berabere kaldıkları son maçın ardından "Bugün, oynamayan oyuncularımıza ve genç oyuncularımıza şans vermeye çalıştık. Maçın ilk 20 dakikası bizim kontrolümüzde geçen, oyuncuların zevk aldığı bir oyundu. Ancak golü yedikten sonraki bölümde iyi oynamadık." ifadelerini kulandı.

SAPUNARU, KAYSERİSPOR'DA KALACAK MI?

Öte yandan Teknik direktör Hikmet Karaman önderliğinde alkış toplayan Kayserispor, yeni sezonun kadro planlaması için harekete geçti. Kayserispor yönetimi, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Cristian Sapunaru'ya yeni sözleşme teklif etti. Rumen futbolcu teklife sıcak bakıyor.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Kayserispor Son Dakika Haberleri