Kayserispor Başkanı Erol Bedir: 'Kulüpler Birliği kararında Galatasaray'ın olmaması içime sinmedi'

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Kulüpler Birliği'nin kararıyla ilgili A Spor'a konuştu. 

FutbolArena - Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Kulüpler Birliği'nin yazılı açıklaması ve alınan karar doğrultusunda A Spor'a konuştu.

Fikret Orman'ın kendisini aradığını, Galatasaray - Konyaspor maçındaki hakem kararları ve Ali Dürüst'ün istifa ettikten sonra bu kararından vazgeçmesi ve TFF'de "Galatasaray'ımı en iyi şekilde temsil edeceğim" açıklaması üzerine Kulüpler Birliği olarak bir tepki koymaları gerektiğini söylediğini belirtti.

"FİKRET ORMAN BENİ ARAYINCA ŞUNLARI SÖYLEDİM..."

Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman beni aradı ve Galatasaray - Konyaspor maçıyla ilgili bir hakem hatasından dolayı 2 hakemimizin şimdiye kadar görülmedik şekilde kamuoyuna deklare edilerek, ikinci bir emre kadar görev verilmeyeceği açıklaması... Ali Dürüst'ün istifa edip geri dönmesinde yaptığı açıklamasından dolayı bu konuda Kulüpler Birliği olarak tepki koymak gerektiğini ve metin hazırlandığını söyledi. Metin geldikten sonra, beni ilgilendiren ve metine eklenmesini istediğim konuları söyledim. Anadolu kulüpleri yıllardır madur olmasına rağmen sesimiz çıkmazken, birden bire neden olduğunun metine girmesini istiyorum. Adalet mutlaka olmalı. Anadolu - İstanbul kulübü ayrımı yapılmamalı. Ayrıca yıllardır o hakem şurada maç yönetilemez durumu kalkmalı dedim. Bunlar metine eklendi.

"17 TAKIMLA BU KARARIN ALINMASI İÇİME SİNMEDİ"

Benim de içime sinmeyen cümle var. Kulüpler Birliği 17 takımla bu kararı aldı. Ben inanıyorum ki, Türk futbolunun lokomotifi Galatasaray camiası da bu tip adaletsizliklerden rahatsızdır. Bir masa etrafında bu çifte standartları ortadan kaldıralım diye uğraşarsak, en fazla uğraşan ve çabalayan Mustafa Cengiz ve Galatasaray camiası olur diye inanıyorum. Mustafa Cengiz'le konuştum. Benim haberim olmadı dedi. Bana gelen listede Galatasaray'ın isminin olmadığını söyledim. Fikret Orman'ın veya kendilerinin görüşmüş olabileceğini düşündüm.

"GALATASARAY BELKİ BU BİLDİRİYE KATILMAYABİLİRDİ"

Ortada bir karar alınmış. Sanki Galatasaray bir tarafta gibi görünüyor. Zannediyorum, görüşülseydi de her ne kadar adaletten hukuktan yana da olsa Mustafa Cengiz ve Galatasaray camiası bu bildiri ve bu açıklamaya katılmayabilirlerdi. O da onların hakları olurdu. Fikret Orman onun için aramamış olabilir.

Son dakika Kayserispor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Kayserispor Son Dakika Haberleri